جام جم سرا:
طرز تهیه:
طالبی را شسته، خشک کنید، برش بزنید و سپس دانههای وسط آن را جدا کنید.
با قاشق مخصوص تیلهکنی (اسکوپ Scoop بستنی کوچک) طالبی را به صورت توپهای کوچکی شکل دهید.
باقیماندهٔ آنرا که به صورت توپی نمیتوان شکل داد با یک قاشق غذاخوری از سطح داخل طالبی تراشیده و در صورت نیاز به آن شکر اضافه کنید.
گلاب و مغز هل را نیز اضافه کرده، و در یک ظرف مناسب بریزید.
ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد و خنک شود. اگر عجله داشتید، میتوانید چند تکه یخ به آن اضافه کرده و سرو کنید.
نکته:
۱ـ این دسر با مشخصات یادشده دارای ۳۲۹ کیلوکالری انرژی٬ ۷۵ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین است
۲ـ Scoop در لغت به هر گونه قاشقی (Spoon) که کاربرد خاصی داشته باشد، اطلاق میگردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: