جام جم سرا:
طرز تهیه:
طالبی را شسته، خشک کنید، برش بزنید و سپس دانههای وسط آن را جدا کنید.
با قاشق مخصوص تیلهکنی (اسکوپ Scoop بستنی کوچک) طالبی را به صورت توپهای کوچکی شکل دهید.
باقیماندهٔ آنرا که به صورت توپی نمیتوان شکل داد با یک قاشق غذاخوری از سطح داخل طالبی تراشیده و در صورت نیاز به آن شکر اضافه کنید.
گلاب و مغز هل را نیز اضافه کرده، و در یک ظرف مناسب بریزید.
ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد و خنک شود. اگر عجله داشتید، میتوانید چند تکه یخ به آن اضافه کرده و سرو کنید.
نکته:
۱ـ این دسر با مشخصات یادشده دارای ۳۲۹ کیلوکالری انرژی٬ ۷۵ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین است
۲ـ Scoop در لغت به هر گونه قاشقی (Spoon) که کاربرد خاصی داشته باشد، اطلاق میگردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب