حمیدرضا الوند گفت: با توجه به اینکه قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست هنوز ابلاغ نشده اما تصویب آن زمینه واگذاری بسیاری از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست را فراهم کرده است به طوری که سال گذشته توانستیم بسیاری از فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی را در استان های مختلف به خانواده ای متقاضی واگذار کنیم.
وی افزود: بسیاری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست در گذشته برای فرزندخوانده شدن باید سه سال منتظر مراجعه اقوام و یا والدینشان به مراکز بهزیستی می ماندند اما با این قانون جدید نیازی به انتظار نیست و می توان کودکان بی سرپرست را به خانواده ها سپرد.
مدیرکل امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی گفت: بسیاری از استان هایی مانند خراسان رضوی، گلستان، یزد، مرکزی و ... با تصویب قانون جدید فرزندخواندگی تعیین تکلیف شده و توانستند زمینه واگذاری تعداد بیشتری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست را فراهم کنند.
الوند با اشاره به اینکه سالانه یک تا دو درصد به تعداد کودکان پذیرش شده در مراکز سازمان بهزیستی افزوده می شود، افزود: پس از انجام تحقیقات لازم در خصوص کودکانی که به سازمان بهزیستی واگذار می شوند سعی می کنیم بسیاری از این فرزندان را به خانواده های خود بازگردانیم و همچنین زمینه واگذاری آنها را به خانواده های جایگزین و یا اقوامشان فراهم کنیم و بر همین اساس سالانه مقدار کمی به تعداد کودکان افزوده می شود.
وی با تاکید بر اینکه سالانه 1100 کودک وارد بهزیستی می شود، تاکید کرد: از طریق فرزندخواندگی، سرپرستی موقت، تشکیل زندگی مستقل، از طریق ازدواج و سربازی و همچنین توانمندسازی های اجتماعی، اقتصادی و خانگی همین حدود کودک نیز از سیستم پوشش سازمان بهزیستی خارج می شوند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب