مجوز احداث نانوایی در زنجان فقط به نان سنگک

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان گفت: با توجه به ارزش غذایی نان سنگک به جهت دارا بودن مواد مغذی و سبوس بالا، مردم استان باید نان سنگک را در سبد غذایی خانوار خود قرار دهند.
کد خبر: ۶۷۶۲۴۲
مجوز احداث نانوایی در زنجان فقط به نان سنگک

به گزارش روابط‌عمومی شرکت غله استان زنجان رسول منصوری با بیان این مطلب، افزود: مصرف نان لواش سفید به جای نان سنگک سبوس‌دار مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است.

وی اظهارکرد: آرد نان سنگک تنها 7 درصد سبوس‌ گیری می‌شود و میزان سبوس‌ گیری در نان لواش به 15 درصد می‌رسد، این بدین معنی است که نان سنگک دارای سبوس بیشتری است.

این مسوول با اشاره به اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، حمایت جدی از واحدهای نانوایی سنگک خواهد داشت، افزود: متاسفانه از 1414 واحد نانوایی موجود در استان، تنها 80 واحد نان سنگک تولید می‌کنند که حدود 6 درصد از کل نانوایی‌ها را شامل می‌شود و از این پس فقط مجوز احداث نانوایی برای تولید نان سنگک صادر خواهد شد.

منصوری اضافه کرد: هدف‌گذاری این شرکت برای افزایش واحدهای تولید نان سنگک خواهد بود، چرا که مصرف نان لواش سفید رنگ که پایین‌ترین مواد مفید و سبوس را برای بدن دارد، به جای نان سنگک سبوس‌دار به مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها