در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین وی اظهار داشت: مادر امام سجاد(ع) شهربانو علیهاالسلام هستند شهربانو و جهانشاه دو دختر پادشاه ایران بودند که در خراسان دستگیر شدند و به مدینه آورده شدند در آن زمان قاعده بر این بود که کنیز میفروختند در آن زمان امیرالمؤمنین(ع) مخالفت کردند و به این دو دختر اجازه انتخاب همسر دادند که شهربانو امام حسین(ع) را انتخاب کرد.
وی افزود: وقتی از شهربانو پرسیدند که چرا حسین(ع) را به عنوان همسر انتخاب کردهای گفت من در خواب دیدم که همسر ایشان هستم، جهانشاه نیز همسر محمد بن ابیبکر شد، در حقیقت زنان ایرانی باید برای این موضوع به خود افتخار کنند زیرا امام سجاد(ع) از زنی ایرانی متولد شده است.
حجت الاسلام طباطبایی بیان داشت: ورود این دو زن در مدینه باب کارهای بسیار خوبی شد بهطوری که میتوان گفت که جهانشاه خاله امام سجاد(ع) بافتن فرش را به مدینه برد یکی از کارهای مهمی هم که امام زینالعابدین انجام میدادند همین بافتن زیلو و پارچه بود، در حقیقت با مدیریت امام زینالعابدین(ع) این کارها بسیار زیبا پیش میرفت.
وی در رابطه با شخصیت امام سجاد(ع) بیان داشت: یکی از مهمترین وجه شخصیتی امام سجاد(ع) نیز همین بحث کارآفرینی حضرت بود ایشان به شدت اصرار داشتند که نباید جوانان بیکار باشند بلکه همه به خصوص جوان باید تا میتواند جمعآوری وقت و پیشگیری از اتلاف وقت داشته باشد.
این پژوهشگر مسائل دینی تأکید کرد: درست است که دوره ما دوره تکنولوژی است اما اگر همین صنعت درست استفاده نشود زندگیها را دچار افسردگی میکند درحالی که از نظر اما سجاد(ع) پناه بردن به خداوند در هر صبح باعث آرامش روحی خواهد شد
وی اضافه کرد: امام سجاد(ع) یکی از کارهای مهمشان این بود که ارتباط مردم با خدا را قوی کرده بودند بهطوری که مردم در زمان ایشان برای هر اتفاقی به مسجدالنبی میرفتند و از خدا کمک میخواستند دعای ابوحمزه ثمالی که از صحابه امام سجاد(ع) بود در مسجد کوفه غوغایی بهپا میکرد.
این استاد اخلاق اظهار داشت: خوب است که برای پذیرش رحمت الهی و همچنین برای آماده شدن برای ماه مبارک رمضان دعای مکارمالاخلاق امام سجاد(ع) را بیشتر مطالعه نماییم بهطوری که حداقل هفتهای یک بار باید این دعای پر از مفاهیم بلند را مطالعه کنیم.
وی در پایان با اشاره به حدیثی از امام چهارم(ع) خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) میفرمایند استَعینوا عَلی قَضاءِ حَوائِجِکُم بِالکِتمانِ، فَإِنَّ کُلَّ ذی نِعمَةٍ مَحسودٌ اگر میخواهید کارتان پیش برود به کسی نگویید زیرا حسود زیاد است در حقیقت میتوان گفت که حسود مانع از آن کار خواهد شد و بهتر است تا وقتی آن کار تمام نشده فرد آن را آشکار نکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب