مواد لازم:
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• یک قاشق غذاخوری کره
• 4 عدد سینه بدون استخوان مرغ
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 3 عدد گلابی سفت
• 3 عدد موسیر متوسط خرد شده
• ¼ پیمانه نکتار گلابی یا آب سیب
• 3 قاشق غذاخوری روغن گردو
• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
• 1/3 پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
• نان خشک و نازک یا کراکر
طرز تهیه:
1. در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را اضافه کنید. به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و آنها را در تابه قرار دهید. هر طرف آنها را 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. موسیر و گلابی را اضافه کنید و آن را داخل فر با دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید. پس از 5 دقیقه مرغ ها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.
2. دوباره تابه را داخل فر بگذارید تا موسیر و گلابی 8 تا 10 دقیقه پخته و طلایی شوند. سپس آنها را روی مرغ ها داخل بشقاب بریزید.
3. آب سیب یا نکتار گلابی، روغن گردو و سرکه را به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا با مواد ته تابه مخلوط شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مرغ ها، گلابی و موسیرها را خرد کنید و داخل کاسه آب میوه بریزید. خوب هم بزنید و آنها را داخل بشقابی که می خواهید سرو کنید، منتقل کنید. رو ی آنها بلوچیز، گردوی خرد شده و نان خشک قرار دهید و گرم سرو کنید.(هایپرکلابز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد