جام جم سرا:
طرز تهیه:
موز پوره شده را با نصف قالب کره تفت دهید. ۱۰ دقیقه بعد پودر قند را به آن اضافه کنید. آرد را نیز تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. نصف کره دیگر را در ظرف آرد تفت داده شده اضافه کرده، موز تفت داده شده را نیز به آرد اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا موز و آرد کاملا در هم آمیزند. پس از آن، محتویات را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دیگر بریزید و سطح آن را با قاشق، درست مثل حلواهای دیگر صاف کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن برشهایی بر اساس سلیقه به شکل لوزی یا مربع در آن ایجاد کنید. حلوای موزتان آماده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد