جام جم سرا:
طرز تهیه:
موز پوره شده را با نصف قالب کره تفت دهید. ۱۰ دقیقه بعد پودر قند را به آن اضافه کنید. آرد را نیز تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. نصف کره دیگر را در ظرف آرد تفت داده شده اضافه کرده، موز تفت داده شده را نیز به آرد اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا موز و آرد کاملا در هم آمیزند. پس از آن، محتویات را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دیگر بریزید و سطح آن را با قاشق، درست مثل حلواهای دیگر صاف کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن برشهایی بر اساس سلیقه به شکل لوزی یا مربع در آن ایجاد کنید. حلوای موزتان آماده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد