طرز تهیه:
مثل همه حلوا ها آرد رو بو میدیم کره رو اضاف می کنیم نه زیاد فقط در حدی که آردمون تبدیل به خمیر بشه.
شکر و گلاب رو می گذاریم روی حرارت وقتی خوب جوش اومد و شکر حل شد به آرد و کره اضافش میکنیم. زعفران رو در این مرحله اضافه میکنیم و خوب به همش می زنیم تا یه حلوا سفت به دست بیاد شعله کم باشه حلوا نسوزه.
توی یه سینی یه کیسه فریزر تمیز پهن میکنیم و حلوا رو پهن می کنیم روی کیسه و یک عدد موز می گذاریم وسط و حلوا رو رول می کنیم می گذاریم یخچال.
وقتی حلوا سفت شد میاریمش بیرون و تیکه تیکه اش می کنیم و اگه دوست داشتید پودر پسته و یا پودر نارگیل روی آن بپاشید.
می توانید همراه با موز؛ گردو و یا کنجد و یا هرچیزی که طعمش رو بیشتر می پسندید بریزید.
(بهار سایت)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد