رحمت الله حافظی در گفتوگو با فارس توضیح داد: تعرفههای بهشت زهرا(س) بسیار متعدد است و مصوبات متعددی در سنوات گذشته وجود داشته که باعث شده قبری با قیمت حدود 30 میلیون تومان در بعضی قطعات به طور رسمی با فیش پرینت شده بهشت زهرا(س) فروخته شود.
وی تاکید کرد: این نابسامانی به هیچ وجه قابل قبول نیست و بازنگری جداول تعرفهها در دستور کار شورای شهر قرار دارد و قصد داریم با تصویب یک مصوبه شفاف و جامع برای قیمت قبور، همه مصوبات قدیم را ابطال کنیم و به سردرگمی مسئولان و مردم پایان دهیم.
حافظی درباره گزینههای احتمالی برای احداث گورستانهای جدید اظهار کرد: فعلا نام هیچ مکانی را نمیبریم تا گمانهزنیها، بازار ملک و مسکن را ملتهب نکند و به ایجاد حباب قیمت و گرانی منطقه مورد نظر نینجامد، اما شورای شهر تکلیف کرده که شهرداری درباره جانمایی گورستان جدید و پیشبینی مکان مورد نظر مطالعه کرده و ظرف سه ماه نتیجه را به شورای شهر اعلام کند.
وی افزود: به نظر میرسد با توجه به گرانی ملک و محدودیت فضا، یافتن مکانی برای احداث گورستان در شمال شهر امکانپذیر نباشد و مناطق شرق و غرب نیز با محدودیتهایی به لحاظ زیست محیطی و دیگر مسائل روبهرو است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره طرح شهرداری برای دفن مجدد اموات در گورستانهای متروکه و تاریخی شهر یادآور شد: احیای گورستانهای متروکه به منزله فعال کردن مجدد آنها و دفن اموات نیست؛ زیرا در گورستانهای قدیمی بعضا مشاهیر دفن شدهاند و بسیاری از آنها جنبه تاریخی دارد بلکه منظور از احیا، خارج کردن گورستان از وضع متروکه و ساماندهی وضع ظاهری آن است.
حافظی ادامه داد: البته ممکن است به صورت موردی مجوز دفن برای برخی افراد صادر شود، اما شورا مخالف آن است که این گورستانها تبدیل به جایگزین بهشت زهرا(س) و محل دفن و تردد گسترده خانوادهها شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد