جام جم سرا: برای رسیدن به خواستهها و آرزوهایمان لازم و واجب است که یک سری از عادتها و رفتارهای ناپسند را ترک کنیم تا مسیر رسیدن به ثروت هموارتر شود.
۱. از این شاخه به آن شاخه پریدن
برای رسیدن به موفقیت وثروت اول باید بدانید در چه کاری استعداد دارید، سپس اهداف خودتان را مشخص کنید و بعد هیچ وقت از این شاخه به آن شاخه نپرید.
اگر۲۰ سال و یا کمتر دارید طبیعی است که سعی کنید تواناییها و نقاط ضعفتان را کشف کنید پس از شاخهای به شاخه دیگر پریدن شما طبیعی است اما اگر در ۴۰ سالگی همان راه را طی کنید یک جای کار میلنگد. رابطه چنین فردی با موفقیت رابطه عکس است و او و موفقیت هیچ وقت یکدیگر را ملاقات نمیکنند.
۲. خرج بیشتر از دخل
یک فرد ثروتمند ممکن است در ماه خیلی چیزها بخرد اما برای هرچیزی که میخرد احساس نیاز میکند و برای تهیه آن دلیل دارد و هیچ وقت بیش از دخلش خرج نمیکند.
چنین آدمهایی کمتر وامهای خرد میگیرند و بیشتر در پی یافتن سرمایه گذار مناسب هستند.
۳. زندگی بیبرنامه
برای برنامه ریزی لازم نیست مثل رئیس جمهور بودجه سالانهتان را تنظیم و ترسیم کنید اما هر روز باید دقیقا بدانید که چه کارهایی را باید انجام بدهید و اولویتهای شما کدام است.
افراد ثروتمند کارهایی که آنها را از برنامههایشان دور میکند انجام نمیدهند.
۴. دوستان بیارزش
افراد ثروتمند شبکه دوستی بزرگ و ارزشمندی دارند که بسیار گسترده و صمیمی است اما در کنار آنها افراد به درد نخور یافت نمیشود.
دوستی باید هدفمند باشد دوستان شما معرف شخصیت شمایند پس از هم نشینی با کسانی که ارزشی ندارند پرهیز کنید.
۵. سرمایه گذاری روی دیگران
افراد موفق و ثروتمند هیچ وقت روی دیگران سرمایه گذاری نمیکنند به این معنی که از هیچ کس توقعی ندارند و بر روی امکانات هیچ کسی غیر از خودشان حساب باز نمیکنند.
به این ترتیب دائما درحال آموختن هستند و به هیچ عنوان از فراگیری آنچه مربوط به رشته تخصصیشان و شیوههای سرمایه گذاری است طفره نمیروند و آموختن در این مسیر را به هرکاری اولویت میدهند.
۶. پرخوری
تحقیقات مختلف در سراسر جهان ثابت کرده که انسانهای ثروتمند به سلامتی خود به شدت اهمیت میدهند و در بین آنها کمتر افراد دارای اضافه وزن و بیمار دیده میشود.
۷. ترس
آدمهای موفقت وثروتمند قدرت ریسک پذیری بالایی دارند و اصولا با ترس میانه خوبی ندارند به این ترتیب کمتر پیش میآید که نسبت به چیزی اظهار نگرانی کنند.
البته این به معنی بیگدار به آب زدن و انجام کارهای بیهدف نیست بلکه آنها همیشه و قبل از انجام هر کاری مشورت و مطالعه میکنند اما وقتی تصمیمی گرفتند ترس به خودشان راه نمیدهند.
۸. کوته اندیشی
آدمهایی که ما به عنوان موفق میشناسیم با کوته اندیشی هیچ میانهای ندارند برای اهداف کوتاه مدت و خوشیهای لحظهای کاری نمیکنند و سرمایهشان را در جایی به کار میبرند که در طولانی مدت برایشان ثمرات فراوانی بر جای میگذارد.
۹. بیمسئولیتی
افراد موفق به شدت مسئولیت پذیر هستند مهم نیست مراقبت یک روزه خواهرزادههایشان باشد، اداره یک شرکت بزرگ و یا خرید ماست.
برای انجام هر کاری مسئولیت پذیریری بالا و دقت عمل ستودنی دارند.
۱۰. یأس
موفقها با یأس، ناامیدی و غم هیچ رابطهای ندارند. آنها در سختترین لحظات بهانهای برای امیدواری دارند و به مشکلات به عنوان یک ظرفیت بلقوه مینگرند. (الف)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد