کارکنان مکانیکی این رستوران به مشتریان خوش آمد گفته و همانند سایر رستوران ها، منوی رستوران را در اختیار مشتریان قرار داده سپس غذاهایی از انواع گوشت تا سبزیجات را سرو می کنند.
«سانگ یوآنگ»، مدیر رستوران روباتی در رابطه با ایده تاسیس چنین رستورانی می گوید:«من این رستوران را به خاطر دخترم تاسیس کردم زیرا دخترم به انجام کارهایی مانند آشپزی یا پذیرایی از مهمانان تمایلی نداشت به همین دلیل من به فکر تاسیس چنین رستورانی افتادم».
دو روبات نزدیک درب ورودی ایستاده و به مشتریان خوش آمد می گویند و چهار روبات کوتاه قد نیز وظیفه ای مانند گارسون ها داشته و غذاها را برای مشتریان سرو می کنند. در آشپزخانه نیز روبات هایی بزرگ با چشمانی قرمز مشغول طبخ غذا هستند.
بنا به گزارش منتشر شده در رسانه های چینی، قیمت هر یک از این روبات ها بیش از 40 هزار یوآن برابر با 6.500 دلار تخمین زده شده است.
صاحب این رستوران می گوید:«قیمت هر یک از این روبات ها با حقوق سالانه یک نیروی انسان برابری می کند. روبات های گارسون قادر به درک 40 جمله روزانه هستند. آنها مریض نمی شوند و به تعطیلات نیز نیازی ندارند و با شارژ می توانند عملکرد بهتری داشته باشند».
افزایش هزینه ها و همینطور حقوق نیروی کار در چین، کارفرمایان را به استفاده از روبات ها تشویق کرده تا جایی که چین در سال گذشته نسبت به ژاپن و در استفاده از روبات ها در مصارف صنعتی پیشی گرفته است.
این موضوع در حالی مطرح می شود که ژاپنی ها به مردمی روبات دوست مشهور شده اند که در بسیاری از خانه ها یا اداره ها از حضور روبات ها استفاده می کنند.
«یانگ لومی»، یکی از مشتریان این رستوران و مادر سه فرزند چینی معتقد است:«غذاهایی که در این رستوران سرو می شوند همانند سایر رستوران ها هستند اما با این تفاوت که توسط روبات ها سرو می شوند و برای کودکان و حتی بزرگسالان جذاب هستند».
«یوان یان، یکی دیگر از مشتریان این رستوران گفت:«من تاکنون یک روبات پیش خدمت ندیده بودم به راستی متعجب شدم».(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب