در این نشست رئیس رسانه ملی با اشاره به دیدگاه های متفکران جهانی و اندیشمندان اسلامی، اطلاع رسانی، دانش افزایی، بصیرت آفرینی و اقناع مخاطب را چهار سطح آگاهی خواند و گفت: هدف ما تعمیق آگاهی در جامعه است.
رییس رسانه ملی افزود: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، تسهیل حضور نخبگان برای طرح دیدگاه های متفاوت در رسانه و تشویق خواص در جهت ایفای نقش مرجعیت در جامعه، از راهکارهای رسانه ای آگاهی بخشی در خواص و نخبگان است.
ضرغامی گفت: ایجاد انگیزه و علاقه برای تفکر، افزایش سواد رسانه ای و تحلیل اخبار، آموزش چگونگی انتخاب محتوا، توجه به ابعاد مختلف جنگ نرم، آموزش عمومی حقوق شهروندی و هوشیارسازی مخاطبان برای تامین منافع و مصالح فردی و جمعی از راهکارهای رسانه ای آگاهی بخشی به عموم است.
وی نقش صدا و سیما در آگاهی بخشی درباره مسائل منطقه ای و جهانی را مهم خواند و افزود: در حوادث غزه تصاویری از جنایات رژیم صهیونیستی از شبکه های العالم، پرس تی وی و هیسپان تی وی پخش شد که انحصار رسانه ای غربی ها را شکست و آنها را وادار به عقب نشینی کرد.
آقای ضرغامی با اشاره به سرمایه گذاری وسیع استکبار جهانی و امپراطوری رسانه ای گفت: پدیده جدید ضد آگاهی ، از طریق بمباران اطلاعاتی ؛ در اختیار جاهلیت مدرن قرار گرفته است .(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد