دکتر سیدعلی مرتضوی، رئیس این همایش، در نشست خبری با اعلام این مطلب اظهار کرد: از بین رفتن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اتلاف آنها از چرخه تولید تا مصرف، بهصورت امری رایج درآمده است، به گونهای که به طور متوسط 35 درصد محصولات کشاورزی در ایران در مراحل مختلف ضایع میشوند که این میزان میتواند غذای 15 تا 20 میلیون نفر از جمعیت کشور را تامین کند.
مرتضوی با اشاره به این که در کشورهای در حال توسعه به طور میانگین خانوارها 70 درصد درآمدشان را صرف تامین مواد غذایی میکنند در حالی که در کشورهای صنعتی این رقم بین 15 تا 18 درصد است، افزود: نگاه کشورهای جهان سوم به مساله خوراک، رفع گرسنگی است در حالی که باید این مساله به رفع گرسنگی سلولی تبدیل شود. نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی، در تاریخ 12 و 13 اسفند امسال در تهران برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد