دکتر سیدعلی مرتضوی، رییس همایش مذکور با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به حادثه خیز بودن ایران، مقامات مسئول بیش از پیش بر اهمیت تولید، حفظ و ماندگاری موادغذایی، تأکید دارند، به همین سبب نویسندگان مقالات برتر در این حوزه، از سوی سازمانهایی همچون غذا و دارو، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی ارتش، مورد حمایت و تقدیر قرارخواهندگرفت.
وی افزود:علاوه بر این قدردانی، برای اولین بار در ایران به مقالات منتخب این همایش گواهینامه مقاله برتر از مرجع ISPIM اتحادیه اروپا اعطا میشود.
وی گفت: تاریخ ارسال مقالات علمی و پژوهشی که تا پایان مهر ماه جاری تعیین گردیده بود به دلیل استقبال پژوهشگران و درخواست رتبههای علمی این حوزه تا تاریخ 10 آذر ماه تمدید شد.
دکتر مرتضوی ادامه داد: مواداولیه صنایعغذایی، تکنولوژیها و روشهای تولید، بستهبندی و نگهداری و در نهایت، پدافند غیرعامل در تولیدات صنایعغذایی از جمله سرفصلهای علمی این همایش را تشکیل میدهند.
وی با تأکید بر این که در حال حاضر تقریبا یک میلیارد از جمعیت جهان به دلیل عدم دریافت موادغذایی دچار سوءتغذیه هستند، گفت: با روند فعلی در آینده جمعیت آنها بیشتر خواهد شد.
رییس همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی، در پایان اظهار داشت: هم اکنون هر چند به لحاظ تأمین امنیت غذایی و تأمین سیری شکمی افراد جامعه مشکلی نداریم، ولی از نظر تأمین ایمنی غذایی و سیری سلولی با مشکلات و کمبودهایی روبرو هستیم که بایدبا برنامه ریزی صحیح، در رفع آنها بکوشیم.
نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی، در تاریخ 12 و 13 اسفند ماه امسال در تهران برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند برای ثبت نام و ارسال مقالات خود به سایت همایش به نشانی www.TechnoFood.ir مراجعه نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد