سرطان معده، کشنده‌ترین سرطان در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دلیل حساسیت وزارت بهداشت طی یک سال گذشته در حوزه غذا، هوا و سایر فاکتورهای خطر داشتن دورنمایی از وضعیت سرطان در کشور است.
کد خبر: ۷۳۸۷۵۲
سرطان معده، کشنده‌ترین سرطان در کشور

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش داد؛ دکتر سید حسن هاشمی در نشست کمیته ملی سرطان در کشور با اشاره به تصویب کلیات تشکیل این کمیته گفت: سرطان یک واقعیت تلخ است و علی‌رغم اینکه میزان ابتلا به این بیماری در ایران در مقایسه با اروپا و سایر کشورها پنج برابر کمتر است، اما روندی رو به رشد دارد و وضعیت فعلی ما در این خصوص مشابه چند دهه قبل آن‌هاست.

وزیر بهداشت افزود: اگر وزارت بهداشت در طی یک سال گذشته در حوزه امنیت غذا، هوا و کم تحرکی تاکید داشته و گاهی نیز مورد بی مهری هایی در این خصوص قرار گرفته است، دلیل عمده‌اش آینده نگری و داشتن دورنمایی از وضعیت سرطان در کشور است.

هاشمی با تاکید بر اینکه سرطان بیماری نیست که فی البداهه ایجاد شود و گاهی سال‌ها طول می‌کشد که خودش را نشان دهد افزود: تلاش فعلی ما برای پیشگیری از ابتلا به سرطان و جلوگیری از افزایش شیوع آن در سال‌های آینده است.

وی درباره حمایت وزارت بهداشت از مبتلایان به سرطان گفت: تصمیمات خوبی در این حوزه گرفته شده است که به طور مثال می‌توان به توزیع دارو صرفا در مراکز خاص اشاره کرد، این روند نظارت، مصرف و هزینه‌های دارویی گران قیمت و خاص را به خصوص برای اقشار آسیب پذیر کنترل می‌کند.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اظهار تاسف از فوت مرتضی پاشایی به دلیل ابتلا به سرطان معده افزود: سرطان واقعیتی تلخ در زندگی صنعتی و مدرن امروزی است و باید تدابیری اتخاذ کنیم که سرعت روند رو به رشد آن را کنترل کنیم.

وی گفت: انجام چکاب سالیانه می‌تواند تضمینی برای تشخیص به موقع و کنترل این بیماری کشنده باشد.

هاشمی با اشاره به اینکه در حال حاضر سرطان معده کشنده‌ترین سرطان در ایران بخصوص در مردان است افزود: مشکل فعلی ما عدم توجه به توصیه‌های وزارت بهداشت است، مردم باید بدانند که چگونه مراقب خود باشند تا به سرطان مبتلا نشوند.

مهمترین علت تزاید سرطان، تغییر اجتناب ناپذیر هرم سنی جمعیت در کشور

دکتر هاشمی در پایان گفت: مهمترین علت تزاید سرطان تغییر اجتناب ناپذیر هرم سنی جمعیت در کشور است، بنابراین باید تدابیری اتخاذ کنیم که بتوانیم سرعت ابتلا به این بیماری را کاهش دهیم و با تعامل و هم افزایی بین بخشی حوزه‌های صنعت، کشاورزی، آب و هوا و شورای عالی سلامت و امنیت غذا از بروز سرطان پیشگیری کنیم تا جمعیت سالم بیشتری در آینده داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها