به گزارش جامجم، نهم تیر سال 1389 مردی هنگام عبور از جنگلی حوالی شهر گرگان با جسد دختر جوانی روبهرو شد و با پلیس تماس گرفت.
کارآگاهان با حضور در محل، تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند و متوجه شدند جسد متعلق به دختر جوانی است که مدرک شناسایی همراه خود ندارد. پزشک جنایی هم پس از معاینه جسد اعلام کرد، دختر جوان ابتدا مسموم و سپس خفه شده است. از سوی دیگر بررسی صحنه جرم نشان میداد دختر جوان در همان محل به قتل رسیده و قاتل بدون اینکه ردی از خود به جا گذارد، از محل فرار کرده است.
با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات کارآگاهان جنایی برای شناسایی هویت مقتول و دستگیری عامل جنایت آغاز شد، اما ماموران موفق به شناسایی هویت دختر جوان نشدند.
سرانجام با دستور قضایی جسد به عنوان فردی مجهولالهویه دفن شد. هفته گذشته ماموران از طریق پلیس سبزوار متوجه شدند سال 89 ناپدید شدن دختری 30 ساله در پلیس آگاهی این شهر مطرح شده که مشخصات دختر جوان به نام لیلا با جسد کشف شده در جنگل یکی است.
با مشخص شدن هویت مقتول، ماموران دوباره به تحقیق از خانواده مقتول پرداختند که مادر شصتوهشت ساله لیلا در اظهاراتش دچار تناقضگویی شد. به همین دلیل ماموران به وی ظنین شدند و تحقیقات را روی او متمرکز کردند که سرانجام مادر مقتول در بازجوییها به قتل دخترش اعتراف کرد.
زن گفت: دخترم اعتیاد شدیدی به مواد مخدر داشت و با کارهایش آبروی مرا برده بود. هرچه تلاش میکردم او موادمخدر را ترک کند، نتیجه نداشت تا اینکه وقتی از ترک دادن او نا امید شدم، تصمیم به قتلش گرفتم. روز حادثه به لیلا گفتم دلم گرفته و از او خواستم برای گردش به جنگلهای گرگان برویم که قبول کرد و دو نفری راهی جنگل شدیم، پس از طی مسافتی به او چند قرص خواب آور دادم که بیهوش شد، سپس با دست او را خفه کردم و به سبزوار بازگشتم و برای اینکه پلیس به من مشکوک نشود، شکایتی را در پلیس آگاهی مطرح کردم.
سرهنگ علی آزادواری، فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار در این باره به جامجم گفت: با صدور قرار قانونی برای این زن سالخورده به اتهام قتل دخترش،او روانه زندان شد تا بزودی صحنه جنایت را بازسازی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر