مرکز بسیج 2 سریال و چند مستند را در دست تولید دارد

روایت زندگی یک شهید زن در تیغ و ترنج

مرکز بسیج سازمان صداوسیما سریال‌های «بسته 57» و «هبوط» را با محوریت زندگی امام خمینی (ره) و اقتصاد مقاومتی تولید می‌کند. فیلم «تیغ و ترنج» هم به کارگردانی آرش سجادی حسینی با موضوع زندگی شهیده نسرین افضل در این مرکز تولید شده است.
کد خبر: ۷۴۵۶۸۱
روایت زندگی یک  شهید زن در تیغ و ترنج

احمد بندری، تهیه‌کننده سریال «هبوط» در این باره به جام‌جم گفت: موضوع این سریال اقتصاد مقاومتی با رویکرد سبک زندگی به شیوه صحیح است. ایده اولیه این سریال را مسعود بهبهانی‌نیا نوشته است، فیلمنامه را گروه نویسندگان به سرپرستی امیر شاداب می‌نویسند.

وی ادامه داد: جمال شورجه و حمیدرضا شیروانیان مشاور فیلمنامه و موسی جابری هم مشاور محتوایی سریال هستند. سریال هبوط در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای برای مرکز بسیج صداوسیما تولید می‌شود.

این تهیه‌کننده با اشاره به داستان این اثر گفت: داستان این سریال درباره فردی است که کارش را از صفر شروع کرده و حالا کارخانه‌دار است و با تلاش او کارگران زیادی در کارخانه او کار می‌کنند تا این‌که او با شریکش درگیر ماجراهایی می‌شود و اتفاقاتی برایش می‌افتد.

بندری عنوان کرد: از آنجایی که فضای بخشی از سریال در زمستان و بخشی دیگر در بهار می‌گذرد، بنابراین تلاش می‌کنیم این سریال را ظرف یک ماه آینده به تولید برسانیم.

شهرام میلانی‌معتمد، تهیه‌کننده سریال «بسته 57» درباره این اثر گفت: فیلمنامه این سریال را مهرداد غفارزاده و اکبر روح نوشتند و کارگردانی هم به‌عهده غفارزاده است. داستان این سریال براساس یک مستند تاریخی ساخته می‌شود که یک خبرنگار آلمانی به نام پیتر شولاتور از طرف امام خمینی(ره) مامور می‌شود تا محافظ بسته‌ای در هواپیما باشد و آن را در ایران تحویل بدهد. وی افزود: زمانی که امام (ره) به ایران می‌آمد، از آنجایی که نگرانی‌های زیادی وجود داشت، به همین دلیل یکی از یاران امام (ره) پیشنهاد داد که این بسته مهم به شولاتور سپرده شود که امین و متعهد است. سریال هم با صحنه تحویل این بسته به امام (ره) در ایران آغاز می‌شود.

این تهیه‌کننده عنوان کرد: ما در این سریال کاملا به مستندات تاریخی وفادار هستیم و برای حفظ درام بخش‌هایی هم اضافه کردیم. این سریال در ده قسمت 50 دقیقه‌ای در فصل زمستان کلید می‌خورد. وی در پاسخ به این پرسش که در این سریال کدام یکی از شخصیت‌های تاریخی به تصویر کشیده می‌شوند، گفت: امام خمینی (ره)، شهید بهشتی، شهید مطهری و مرحوم حبیبی به تصویر کشیده می‌شوند. البته برای بازیگران این سریال به سراغ هنرپیشه‌هایی خواهیم رفت که قبلا در آثار سینمایی و تلویزیونی این نقش‌ها را بازی نکرده‌‌اند و قصد داریم از بازیگران جدید برای این کار استفاده کنیم.

فیلم «تیغ و ترنج» هم با محوریت زندگی شهیده نسرین افضل به کارگردانی آرش سجادی حسینی تولید شده است. سجادی در این‌باره به‌ جام‌جم گفت: در این فیلم، آزاده مهدی‌زاده نقش شهیده افضل را بازی می‌کند و رامتین خداپناهی نقش همسرش را به‌عهده دارد. در این فیلم افسر اسدی هم ایفاگر نقش بی‌بی، مادر یک شهید است. مصطفی طاری، حسین معلومی، عنایت بخشی، فرشید زارعی‌فر و جمشید شاه‌محمدی از دیگر بازیگران این فیلم هستند که لوکیشن‌های آن در ارمنستان، تهران و کردستان بود. این کارگردان اشاره کرد: این فیلم روایتگر مستندات زندگی شهیده نسرین افضل است و برای این‌که بار دراماتیک این اثر را هم حفظ کنیم، بخش‌هایی را به قصه اضافه کردیم که در این‌باره می‌توانم به شخصیت بی‌بی اشاره کنم که در قصه به نوعی مادر معنوی نسرین افضل محسوب می‌شود.

سجادی درباره این‌که داستان این فیلم از کدام مقطع زندگی شهیده افضل شروع می‌شود، گفت: شهیده افضل زمانی که در دبیرستان مشغول به تحصیل بود، یک شاگرد محجبه بود و یک روز تابلوی مدرسه را که به نام شهدخت بود، از روی دیوار برمی‌دارد و تابلوی سمیه را جایگزین می‌کند. ما اولین صحنه فیلم تیغ و ترنج را با این صحنه شروع می‌کنیم و در طول فیلم، شجاعت و نترس بودن این خانم را به تصویر می‌کشیم.

مرکز بسیج سازمان صداوسیما چند مستند هم در مرحله پیش‌تولید دارد که از میان آنها می‌توان به مستندهای «مدال‌های جنوب شهر»، «کیمیای خاک» ، «با من بیا» و«فیروزه» اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها