سیل ۱۹۱۰م در پاریس/ عکس

در اواخر ژانویه سال ۱۹۱۰م، به دلیل ماه‌ها بارش، رودخانۀ سن در پاریس دچار آب گرفتگی شد، به‌ویژه زمانی که آب از فاضلاب‌ها و تونل‌های مترو به سمت بالا حرکت کرد. آب از سمت ساحل رودخانه به سوی شهر سرازیر نشد، اما پاریس از طریق تونل‌ها و فاضلاب دچار سیل شد.
کد خبر: ۷۵۱۶۲۴
سیل ۱۹۱۰م در پاریس/ عکس

در شهرهای مجاور، هم شرق و هم غرب پایتخت، به دلیل بالا رفتن آب از سطح رودخانه، سیل به طور مستقیم زمین‌های اطراف را فرا گرفت. در ۲۸ ژانویه، آب به بالاترین سطحش، ۸٫۶۲ متر (۲۸٫۲۸ پا) رسید؛ یعنی حدود شش متر بالاتر از سطح معمولش. جاری شدن سیل نزدیک به یک هفته به طول انجامید.

سیل پاریس در 1910

سیل پاریس در ۱۹۱۰

سیل در پاریس1910

سیل پاریس در ۱۹۱۰

سیل پاریس(1سیل پاریس در ۱۹۱۰

سیل پاریس(2

سیل پاریس در ۱۹۱۰

سیل پاریس(3

سیل پاریس در ۱۹۱۰

سیل ۱۹۲۴م در پاریس:

سطح رود سن در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ اینچ افزایش یافته است. امیدوارکننده‌ترین نشانه سردی هوا و خشکی [نباریدن باران] در امروز است. در آینده انتظار می‌رود حلقه‌های رنگین‌کمان پدیدار شوند و سیل به ارتفاعش در عصر یکشنبه برسد، مگر اینکه هوا بدتر شود؛ یعنی بارش باران با حرارت ترکیب شود و برف‌های روی تپه‌ها را آب کند. آب رود سن الان ؟ فوت بالای سطح معمولش است، اما هنوز ۶۴ اینچ پایین رکورد سیل سال ۱۹۱۰م قرار دارد. صدها تن از مردم در حال پناه گرفتن در مدرسه‌ها هستند. ۴۲۰۰ خانه دچار آب‌گرفتگی شده و تخلیه گردیده‌اند [: ساکنانشان جابه‌‌جا شده‌اند]، در حالی که آن، بیشترین بدبختی را برای طبقه بزرگ کارگر موجب می‌شود؛ یعنی خانواده‌هایی که در حومه شرقی‌ و غربی [شهر] زندگی می‌کنند. سیل در حومه غربی منطقه «اسنیرس» موتور بسیاری از کارخانه‌ها را متوقف کرده و موجب بیکاری حاد شده است. توزیع مواد غذایی به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. مقامات در حال خوردن برنج آب‌پز هستند، اما جامعه دچار کمبود است. راه‌آهن زیرزمینی [: مترو] را آب فرا گرفته است و مسیرهای مسابقه در «لانگچمپ» شبیه شنا کردن در حمامی بزرگ است. نشانگرهای قمارخانه‌ها شبیه خانه‌هایی در دریاچه به نظر می‌رسند.

سیل پاریس در سال 1924

سیل پاریس در سال ۱۹۲۴

مطلب بالا درباره سیل ۱۹۲۴م در پاریس ترجمه متن نشریه «میل» در تاریخ ۵ ژانویه ۱۹۲۴م است که در ادامه عکس هایی از آن در منظرتان قرار گرفته است.

نشریه میل

نشریه میل2

نشریه میل1

منبع: پایگاه عبرت پژوهی تاریخی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها