زهرا عبداللهی امروز دوشنبه در حاشیه جشنواره غذای سنتی در تربت حیدریه در جمع خبرنگاران افزود: اضافه وزن، باعث بروز انواع بیماری های غیر واگیر دار و افزایش انواع سرطان ها شده است.
وی گفت: مصرف بی رویه فست فودها، قند و چربی و عدم استفاده منظم از انواع سبزیجات در برنامه غذایی باعث اضافه وزن و چاقی در افراد می شود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سوء تغذیه در اغلب افراد، افزود: با برنامه ریزی های این وزارت بهداشت در دو دهه گذشته، سوء تغذیه در کودکان به کمتر از پنج درصد کاهش یافته است.
عبداللهی گفت: سوء تغذیه و ناامنی غذایی در برخی استانها از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مشاهده می شود.
وی افزود: بر اساس مطالعات میدانی، کمبود ریزمغذی ها، آهن و انواع ویتامین ها به ویژه در کودکان دو تا پنج سال، دانش آموزان و زنان باردار در استان های مزبور وجود دارد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: برای کاهش بیماری های تغذیه ای باید الگوی مصرف غذایی مردم اصلاح شده و استفاده از غذاهای سنتی و بومی در هر منطقه گسترش یابد.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد