به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، حسن سرخوش، مدیرکل برنامه ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت گفت: از ابتدای عملیات عمره تا امروز 215 هزار و 266 زائر ایرانی با 713 پرواز عازم سرزمین وحی شده اند.
وی افزود: از مجموع زائران ایرانی اعزام شده به سرزمین وحی، 106 هزار و 524 زائر ایرانی با 366 پرواز شرکت های هواپیمایی ایرانی و 108 هزار و 742 عمره گزار کشورمان با 347 پرواز شرکت هواپیمایی سعودی عازم عربستان شده اند.
مدیرکل برنامه ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت در خصوص صدور روادید عمرهگزاران اظهار داشت: اطلاعات گذرنامه 324 هزار و 51 زائر ایرانی جهت صدور روادید به کنسولگری های عربستان در تهران و مشهد ارسال شده و رقم الکترونیک 276 هزار و 296 زائر دریافت و تا کنون بیش از 243 هزار روادید عمره برای زائران ایرانی صادر شده است.
در حال حاضر بیش از 19 هزار زائر ایرانی در مدینه منوره و بیش از 16 هزار عمره گزار ایرانی در مکه مکرمه حضور دارند.
متأسفانه از آغاز عملیات عمره جاری تا کنون 18 نفر از زائران ایرانی در سرزمین وحی فوت کرده اند که از این تعداد 11 نفر در مکه و 7 نفر در مدینه فوت کردهاند و 7 نفر از زائران فوتی زن و 11 نفر مرد بوده اند.
در موسم عمره جاری روزانه بطور متوسط 3600 زائر ایرانی وارد سرزمین وحی می شوند و بیش از 3500 زائر ایرانی پس از انجام مناسک عمره و اقامت ده روزه در عربستان، این کشور را به مقصد میهن اسلامی ترک می کنند.
82 دستگاه اتوبوس نقل درون شهری در مکه مکرمه زائران را در مسیر هتل های محل اسکان تا مسجدالحرام و بالعکس جابجا می کند که این اتوبوس ها به استثنای زمان اقامه نمازهای پنجگانه و زمان تعویض شیفت رانندگان در طول شبانه روز به زائران ایرانی خدماترسانی می کنند.
63 دستگاه اتوبوس در مکه مکرمه و 77 دستگاه اتوبوس در مدینه منوره برای زیارت دوره زائران بکار گرفته می شود.
214 دستگاه اتوبوس حمل و نقل بین شهری زائران در مسیرهای جده به مدینه، مدینه به مکه و مکه به جده را انجام می دهند و همچنین 48 دستگاه اتوبوس برای حمل بار زائران در مسیر مدینه به مکه و مکه به جده بکار گرفته می شود.
زائران ایرانی عمره گزار در 25 هتل مکه مکرمه و 33 هتل مدینه منوره اسکان داده شده اند.
روزانه بیش از 27 هزار غذا در آشپزخانه ابوجدائل مکه، بیش از 7 هزار غذا در آشپزخانه وداد ابوشعاله مکه و همچنین بیش از 27 هزار غذا در آشپزخانه دخیل در مدینه و بیش از 12 هزار غذا در آشپزخانه زین در مدینه منوره برای وعده های ناهار و شام عمره گزاران ایرانی طبخ می گردد.
اعزام عمره گزاران ایرانی به سرزمین وحی از 13 آذرماه سالجاری آغاز شده و مرحله اول اعزام ها تا 20 اسفندماه ادامه خواهد داشت همچنین مرحله دوم اعزام های عمره نیز از 21 اسفندماه آغاز خواهد شد و تا 26 خردادماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
امسال برای دومین سال متوالی اعزام عمره گزاران ایرانی از نیمه اول ماه صفر آغاز شد.
در عملیات عمره جاری بیش از 700 هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد