اردوی مالزی و نتایج فیوچرز کیش برای ملی‌پوشان تنیس بدون دردسر نبوده است

آرامش برای تنیس، پیش از جام دیویس

تنیس با فیوچرزها در کیش روزگارش را سپری می‌کند و در پایان این مرحله از رقابت‌هاست که ملی پوشانش را باید به رقابت‌های جام دیویس بفرستد. امسال تنیس ایران در گروه دوم بازی‌های آسیا ـ اقیانوسیه قرار دارد. گروه 2 دیویس کاپ برای تنیس ایران فقط یک عنوان نیست زیرا بازیکنان تیم ملی می‌دانند به چه رویدادی از سطح تنیس در این گوشه دنیا وارد می‌شوند.
کد خبر: ۷۷۳۸۵۳

تعدادی از برترین‌ها در این منطقه حضور دارند که تنیس ایران معمولا خاطره خوبی از بازی با آنها ندارد.یکی از این رقبا اندونزی است که تنیسورهای ایرانی دست آنها را از قبل خوانده‌اند. وقتی دو دوره قبل‌تر از این، تهران میزبان گروه 2 آسیا ـ اقیانوسیه بود، نتوانست با وجود میزبانی، در گروه دوم جام دیویس بماند و ناگزیر سقوط کرد. در آن سال اندونزیایی‌ها بودند که سبب ناکامی تنیس ایران شدند و از آن به بعد ملی پوشان به دنبال فرصتی بودند تا یک بار دیگر با حریف پرقدرت خود روبه رو شوند. از بخت بد اما این رویارویی در خاک اندونزی میسر شده است. تنیسورهای ایرانی که چهارشنبه تهران را به سوی جاکارتا ترک می‌کنند، پیش از این، تمرین در مالزی را پشت سر گذاشتند و اینک در بازگشت به ایران به کیش رفته‌اند تا فیوچرز را با حضور تعدادی از تنیس بازان خوب دنیا برگزار کنند.

شاهین خالدان، ملی‌پوش ایرانی که علاوه بر تمرین در مالزی، در آمریکا دوره‌های تمرینی و آماده‌سازی را سپری کرده است، درباره اردوی تیم ملی در مالزی می‌گوید: ما خیلی خوب تمرین کردیم. تمرین در شرایط آب و هوای اندونزی به ما کمک می‌کند برای رقابت با تیم ملی اندونزی آماده‌تر شویم. در اردوی مالزی روزها تمرینات تنیس و بدنسازی داشتیم و آمادگی بچه‌ها بهتر از قبل شده است. تیم ملی تنیس بعد از پایان رقابت‌های فیوچرز به اندونزی سفر می‌کند. ملی‌پوشان پنج روز زودتر از شروع رقابت‌ها به محل برگزاری رقابت خود با میزبان، به جاکارتا رهسپار می‌شوند تا انطباق محیطی لازم ایجاد شود.

شاهین خالدان می‌گوید : سفر به مالزی، مسابقه‌های فیوچرزکیش و حضور زودهنگام در خاک اندونزی برنامه‌ریزی خوب فدراسیون تنیس برای تیم ملی است که امیدوارم با نتایج خوب این تیم همراه شود. با وجود امیدواری‌های ملی‌پوش تنیس ایران، در روزهای مسابقه، انگار شرایط چندان روبه راه نیست.

رقابت‌های بین‌المللی تنیس فیوچرز در سال ۲۰۱۵ ادامه بازی‌هایی است که امسال فدراسیون تنیس آن را برای ملی‌پوشان و تنیسورهای ایرانی در چند مرحله و در کیش تدارک دیده است. 11 تنیسور خارجی و 13 تنیسور ایرانی رقابت‌های خود را در این مسابقه‌ها به مدت دو هفته در زمین ‌هارد کورت المپیک جزیره برگزار می‌کنند تا در پایان هر هفته مبلغ ۱۵ هزار دلار به عنوان جایزه نقدی به برترین‌ها اهدا شود. شکست تنیسورهای ایران در بخش دو نفره، پرسش‌هایی از میزان آمادگی ملی پوشان توسط منتقدان مطرح کرد. شاهین خالدان و البرز اخوان، زوج ایرانی شرکت‌کننده در مسابقه‌ها، برابر حریفانی از سوئیس و روسیه نتیجه را واگذار کردند. حمیدرضا نداف و محسن حسین‌زاده دیگر تیم ایرانی که در اردوی آماده‌سازی تیم ملی تنیس ایران حضور دارند مقابل دارکو یاندریچ از صربستان و ماتئو فابر از کرواسی مغلوب شدند.

خالدان علت شکست ملی‌پوشان در این رقابت‌ها را سطح بالای تنیسورهای خارجی شرکت‌کننده در این دوره می‌داند و می‌گوید: تمرینات تیم ملی در مالزی سنگین بود و ما برای بازی‌های ده روز آینده در اندونزی آماده می‌شویم بنابراین نتایج تیم در فیوچرزکیش نباید ناامیدکننده باشد.

رقبای این دوره از بازی‌ها قوی هستند، به‌طور مثال بازیکنی با رده 240 در دنیا به کیش آمده ‌ یا بازیکنی که سال 2013 رده چهلم را در اختیار داشت از تنیسورهای حاضر در کیش است. این بازیکن به سبب مصدومیت جایگاه خود را از دست داد و برای رسیدن به جایگاه قبلی خود انگیزه زیادی دارد.

تیم ملی تنیس در اندونزی باید روی زمین‌ هارد کورت مسابقه بدهد که بازی در این زمین برای تعدادی از بازیکنان ما دشوار است به‌ همین دلیل برای نخستین‌بار است که مسابقه‌های تنیس در ایران روی زمین ‌هارد کورت برگزار می‌شود تا تنیسورهای ایرانی کاملا در شرایط مسابقه‌ای که در اندونزی دارند، قرار بگیرند.

سعید احمدوند، سرمربی تیم ملی تنیس ایران که اکنون تیمش با حضور نفرات مورد نظر کامل شده‌ در بازگشت از سفر تدارکاتی مالزی فقط به‌دنبال آرامش است تا تیم ملی سفری بدون سر و صدا به جاکارتا داشته باشد. او معمولا از سوی منتقدان تیم ملی تنیس در امان نیست اما با توجه به روحیاتی که دارد آماده نبرد در چند جبهه است. ابتدا به تیم ملی و بازی حساس آن در اندونزی فکر می‌کند و سپس از منتقدان می‌خواهد قبل از رهسپار شدن تیم به بازی‌ها، دست از لجاجت‌های بی‌مورد بردارند و از تیم ملی حمایت کنند.

احمدوند مانند بازیکنش خالدان به جام جم می‌گوید، اردویی که بازیکنان تیمش در مالزی داشتند بسیار بموقع و مناسب بود زیرا آنها پس از حضور در ایران و بازی در فیوچرز می‌توانند برخی ضعف‌های خود را برطرف کنند. او ادامه می‌دهد: به نسبت گذشته شرایط بهتری داریم. هر چند شرایط آب و هوایی اندونزی کارمان را سخت و رقیب‌مان از امتیاز تماشاگر استفاده می‌کند، اما در کل وضع بدی نداریم. می‌توانیم به نتایج بازی تیم ملی در اندونزی امیدوار باشیم به شرط آن‌که طی چند روز باقیمانده تا بازی‌ها در کشور خودمان خودزنی نکنیم. سرمربی تیم ملی تنیس که از بابت انتقادهای بی‌جا نگران است، می‌گوید: بگذارید کارمان را به پایان برسانیم بعد بنشینید درباره آینده تنیس تصمیم بگیرید. اکنون فرصتی برای انتقاد وجود ندارد و باید به تیم ملی آرامش داد. قول می‌دهم بهترین عملکرد را در آن سه روز مسابقه‌ها داشته باشیم. متاسفانه مربیانی هستند که فکر می‌کنند باید در تیم ملی باشند و بجز منافع شخصی برای کسی ارزش قائل نیستند.

«مربی ارزان قیمت». منتقدان این عبارت را درباره سعید احمدوند به کار می‌برند که به گوش خود او هم رسیده است اما سرمربی تیم ملی می‌گوید اصلا به این مسائل فکر نمی‌کند بلکه آنچه برایش در درجه اول اهمیت قرار دارد حفظ تمرکز تیم ملی و بازی‌های آینده است.

احمدوند می‌گوید: من مربی ارزان قیمت باشم یا نباشم در این مقطع مشکلی از تیم ملی و تنیس ایران حل نمی‌کند. آقایان رودررو مشکلات‌شان را در میان بگذارند و برای تنیس ایران صحبت کنند نه احمدوند. ما بازی به این مهمی در گروه 2 دیویس کاپ داریم و این انتقادات مغرضانه، فقط آرامش تیم را بر هم می‌زند. خیلی وقت‌ها برای تخریب من به بازیکنان زنگ می‌زنند و بدگویی می‌کنند. واقعا این کارها چه سودی برای این افراد دارد؟ شما بیایید با گران‌ترین قیمت‌ها در تیم ملی کار کنید. من خودم را سرباز تیم ملی می‌دانم و رابطه‌ام با این تیم و نفراتش دلی است. جا داشته باشد از جیبم هم برای این تیم خرج می‌کنم.

محمد رضاپور / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها