قانون اول: شلوار را ول کن، کت را بچسب
هنگام خرید کت و شلوار، هیچ وقت نباید شلوار را معیار اصلی قرار دهید. اگر شلوار به تن شما خوب و بیعیب باشد، دلیل خوش پوش بودن کت نیست. از سوی دیگر امکان دخل و تصرف، تنگ یا گشاد کردن شلوار به مراتب بیشتر از کت است به همین دلیل با انتخاب مدل کت شروع کنید و در مرحله بعد سراغ شلوار بروید.
قانون دوم: به شانهها دقت کنید
بعد از پوشیدن کت، در نخستین قدم به شانهها دقت کنید. مهمترین قسمت در یک کت مردانه شانه و سرشانه است که باید بیعیب باشد و بدون کشیدگی یا چین و چروک روی بدن قرار گیرد چراکه نمیتوان تغییری در آن ایجاد کرد.
قانون سوم: قد آستین کت را بررسی کنید
تعیین قد آستین کت کلاسیک اصولی دارد. آستین کت باید جایی تمام شود که مچ دست شروع میشود. پیراهن هم باید نیم سانت از آستین کت بیرون بیاید. میزان خروج آستین پیراهن از کت نباید از یک و نیم سانتی متر بیشتر شود. این نکته ظریف و ریزی در پوشیدن کت و شلوار کلاسیک است که بعضی آقایان نادیده میگیرند.
قانون چهارم: ترکیب کت و پیراهن باید متوازن باشد
ما بیشتر هنگام کنار هم چیدن کت، شلوار و پیراهن به هماهنگی آنها از لحاظ رنگ و طرح دقت میکنیم اما یادتان باشد تناسب آنها از نظر جنس هم ضروری و مهم است. کت و شلوار پشمی زمستانی را با پیراهن تمام نخ نپوشید. این ترکیب نامتوازن، زیبایی ست شما را برهم میزند. بنابراین اگر سراغ کت و شلوارهای تابستانی یا زمستانی رفتید، حتما از پیراهن مناسب آنها استفاده کنید.
قانون پنجم: کفش و جوراب هم باید ست شود
هنگام خرید کت و شلوار، باید دقتتان را تا انتخاب کفش و جوراب هم ادامه دهید تا ست کت و شلوار شما کامل و بینقص از آب دربیاید؛ به عنوان مثال برای کت و شلوارهای مشکی و رسمی بهترین انتخاب کفش مشکی رسمی است. در این شرایط حتما از جوراب مشکی استفاده کنید. در بقیه موارد و زمانی که از کت، شلوار و کفش رنگی استفاده میکنید، مطمئنترین روش هماهنگ کردن رنگ جوراب با شلوار است. (خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد