دکتر یلدا صداقت با بیان اینکه ضربههایی که در اثر کاشت ناخن به ریشه ناخن وارد میشود منجر به آسیب دایمی به آن میشود، گفت: کاشت ناخن باعث تخریب ناخن زیرین میشود، کوتیکول (لایه پوستی محافظ) ناخن که در انتهای آن قرار دارد، در اثر کاشت ناخن صدمه میبیند و باعث ورود مواد شیمیایی به ریشه ناخن میشود.
وی گفت: ناخنهای مصنوعی در انواع مختلف پلاستیکی و کاغذی وجود دارند که با چسبهای گوناگون از چسب قطرهای گرفته تا چسب آهن، بر روی ناخن چسبانده میشوند.
این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: استفاده از ناخنهای مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی همچون عفونتهای معمولی و قارچی، درماتیت (اگزمای تماسی) تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به دنبال دارد.
صداقت گفت: کاشت ناخنهای مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر میشود.
وی تصریح کرد: چسبها و موادی که در این روش مورد استفاده قرار میگیرند باعث ایجاد آلرژی در پوستهای اطراف ناخن و صورت میشود، زیرا دست برای شستوشو با صورت نیز در تماس است.
صداقت با یان اینکه یکی از دلایل شایع اگزمای پلک، استفاده از ناخن مصنوعی و کاشت ناخن است، افزود: کسانی که به مدت طولانی از ناخنهای مصنوعی استفاده میکنند رشد ناخن آنها دچار اختلال و باعث از بین رفتن بافت ناخن میشود.
وی با بیان اینکه شکستن ناگهانی ناخن مصنوعی و کاشته شده، آسیب جدی به دنبال دارد، گفت: مواد مصنوعی مورد استفاده برای کاشت ناخن بر روی لایهای متشکل از یک ردیف سلول، چنان محکم چسبیدهاند که اگر در اثر ضربه یا کشیدگی ناگهانی بشکنند یا کنده شوند، بافت زیر ناخن یعنی پوست، گوشت و عروق نیز همراه با آنها جدا میشود و آسیبهای جدی را برای فرد بوجود میآورد. (ایسنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد