
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
روز گذشته ایسنا به نقل از عصمت بدخشان اعلام کرد: هماکنون 3890 دانشآموز به سبب وضع مالی نامناسب در معرض ترک تحصیل قرار دارند. از اینرو دستگاههای تاثیرگذار در این حوزه، باید برای جلوگیری از ترک تحصیل این تعداد دانشآموز در استان اقدام کنند تا دغدغه ترک تحصیل این دانشآموزان برطرف شود.
وی با ذکر اینکه پوشش تحصیلی در پایه ابتدایی 5/99 درصد است، افزود: با توجه به اطلاعات اسمی موجود، اطلاعات 16 هزار و 911 دانشآموز شناسایی شده و اطلاعات 29 دانشآموز شناسایی نشده است که اداره آموزش و پرورش استان همچنان پیگیر امور این دانشآموزان است.
وی با اشاره به ترک تحصیل 390 دانشآموز در استان، خاطرنشان کرد: این تعداد دانشآموز به دلیل نیروی کار بودن، مشکلات فرهنگی و تعصبات قومی قبیلهای و بدسرپرستی ترک تحصیل کردهاند.
سیدمحمد لنگری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفتوگو با خبرنگار جامجم در باره وضع ترک تحصیل دانشآموزان این استان گفت: در سال تحصیلی جاری با شناسایی دانشآموزانی که در معرض ترک تحصیل بودند توانستیم آنها را به کلاس درس برگردانیم .
وی با اشاره به اینکه تقریبا تمامی کلاس اولیهای استان در کلاس اول ثبتنام شدهاند، افزود: قبل از شروع سال تحصیلی دانشآموزانی را که احتمال میدادیم ترک تحصیل کنند شناسایی و با هماهنگی دستگاه های تاثیرگذار بر سر کلاس درس حاضر کردیم، بهعنوان مثال دانشآموزانی که بهدلیل فقر مالی قادر به رفتن به مدرسه نبودند با کمک کمیته امداد، دانشآموزان بیسرپرست و بدسرپرست را با کمک اداره بهزیستی و دانشآموزان بیمار را با کمک دانشگاه علوم پزشکی در مدارس ثبتنام کردیم.
لنگری با اشاره به اینکه بیشترین ترک تحصیلی در دوره متوسطه اول و دوم صورت میگیرد، گفت: با پایان دوره ابتدایی ترک تحصیل دخترها و پسرها در دوره متوسطه افزایش مییابد و دلیل آن درباره دخترها ازدواج زود هنگام و در مورد پسرها جستجوی کار شغل است .
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه اغلب دانشآموزانی که از تحصیل بازماندهاند روستایی هستند و در نقاط محروم زندگی میکنند، تصریح کرد: یکی دیگر از علل ترک تحصیل دختران در روستاها وجود معلمان مرد است که برخی خانوادههای روستایی تمایل چندانی به فرستادن دخترانشان به این مدارس ندارند.
وی درباره تعیین وضع دانشآموزان لازمالتعلیم و ترک تحصیل گروه سنی دوره ابتدایی در استان نیز گفت: وضع مالی برخی افراد در خراسان شمالی نابسامان است که این موضوع دغدغهای برای آموزش و پرورش محسوب میشود.
وی از دستگاههای اجرایی تاثیرگذار خواست برای حمایت از این دانشآموزان وارد میدان شوند.
وی در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز با اشاره به این که دو سوم ساختمانهای مدارس استان تخریبی است، گفته بود: باید هرچه سریعتر برای رفع این مشکل که دغدغه آموزش و پرورش و والدین دانشآموزان است اقدام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد