بیژن بنفشهخواه اجرای این مسابقه را بر عهده دارد و رامین نوابپور و فاطمه ثمرقندی به ترتیب تهیه کننده و طراح و مجری طرح آن هستند.
تولید مسابقه ستاره 20 در صد قسمت طراحی شده که مرحله اول آن در 30 قسمت شامل مراحل گزینش اولیه داوطلبان و شرکتکنندگان آماده پخش است. پیش تولید و تولید این مسابقه بیش از یک سال به طول انجامیده و در سالن سبز محیط زیست پارک پردیسان تصویربرداری شده است.
مدیر شبکه نمایش درباره دلایل تولید چنین مسابقهای گفت: بازیگری چه در تلویزیون و چه در سینما مقولهای جذاب است که در عین حال به طور مطلق مبتنی بر کارهای آکادمیک نیست و حداقل ظرفیت و استعداد باید در فرد علاقهمند کشف و سپس در یک نظام آموزشی اصولی قرارگرفته و پرورش داده شود تا یک بازیگر خوب متولد شود.
حسین کرمی افزود: از سال 91 طرحی در رسانه ملی آماده شد تا علاقهمندان در حوزه بازیگری شناسایی شده و از آزمونهای مختلف عبور کرده و با دیدن دورههای آموزشی متناسب، در نهایت جذب برنامههای تولیدی نمایشی تلویزیون شده یا در صورت تمایل در دیگر محیطهای هنری به فعالیت بپردازند.
وی با اشاره به گزینش اولیه بیش از 6000 نفر از میان خیل داوطلبان اولیه شرکت در این مسابقه اظهار کرد: از میان 6500 داوطلبی که ثبتنام کرده و واجد شرایط تشخیص داده شده بودند 450 نفر انتخاب شدند که چگونگی انتخاب این تعداد در 30 قسمت به تصویر کشیده شده است. کرمی ادامه داد: نوع فرآیند انتخاب، آزمونهای گرفته شده و ساز و کار داوری به صورت تفصیلی در این 30 قسمت به نمایش درآمده است.
مدیر شبکه نمایش افزود: در مرحله بعدی صد منتخب از میان این 450 نفر اولیه برگزیده خواهند شد و در مرحله سوم هم از این تعداد 20 برگزیده نهایی انتخاب شده که 20 ستاره اصلی خواهند بود و عنوان مسابقه هم به نوعی اشاره به این تعداد دارد.
وی هدف اصلی از طراحی و تولید چنین مسابقهای را گسترش فضای موجود بازیگری ذکر کرد و گفت: تلاش کردیم تا یک ساز و کار روشن و فراگیر را برای کشف استعدادهای بازیگری خلق کنیم تا چگونگی بازیگر شدن یک استعداد در آن به صورت شفاف بازگو شود.
کرمی مسابقه ستاره 20 را بخشی از طرح «کشف استعدادهای ایرانی» نامید و در ادامه بیان کرد: مرحله بازیگری کشف استعدادهای ایرانی در قالب مسابقه ستاره 20 تولید شده و بزودی شاهد برنامههایی در راستای کشف استعدادها در دیگر رشتههای هنری نیز خواهیم بود.
این مدیر رسانه ملی ابراز امیدواری کرد که این جریان ادامه داشته باشد و در نهایت یک طرح ملی از دل آن بیرون بیاید.
کرمی درباره چگونکی انتخاب تیم داوری این مسابقه هم توضیح داد: بازی کردن با انتخاب بازیگر دو مقوله مجزا هستند. ممکن است یک استاد در دانشگاه مکانیک تدریس کند اما در کار فنی چندان متبحر نباشد. در انتخاب تیم داوری مسابقه هم این نکته بیشتر مد نظر بود که از هنرمندانی استفاده شود که به حوزه آموزش و انتخاب بازیگری احاطه بیشتری داشته باشند و صرفا بازیگر نباشند.
مدیر شبکه نمایش در پایان تصریح کرد: اگر قرار بود بهصرف خوب بازی کردن به سراغ هنرمندان برویم شاید تیم بازیگری ما را افراد دیگری تشکیل میدادند.
محمود عزیزی، چنگیز جلیلوند، رضا رویگری، هایده حائری، نسرین مقانلو، فریبا کوثری، رامسین کبریتی و پژمان بازغی گروه داوری این مسابقه را تحت سرپرستی حسن فتحی به عهده دارند. (جامجم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد