غذای غیرخانگی عامل افزایش فشار خون

محققان سنگاپوری در مطالعه ای متوجه شدند که صرف غذا در رستوران خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می دهد بطوری که صرف هفته ای یک بار غذا در رستوان و یا غذای غیرخانگی این خطر را 6 درصد افزایش می دهد.
کد خبر: ۷۸۷۷۶۹
غذای غیرخانگی عامل افزایش فشار خون

به گزارش دیلی میل، محققان دانشکده پزشکی Duke-NUS Graduate سنگاپور در مطالعه ای متوجه شدند، خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که مرتب در رستوران ها غذا می خورند و یا در خانه از غذای آشپزخانه های بیرون استفاده می کنند ، بیشتر است.

این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که تنها یک روز در هفته از غذاهای خارج از خانه استفاده می کنند شش درصد بیشتر است.

بر اساس این مطالعه، مصرف غذاهایی که در خارج از منزل درست می شود با مصرف کالری، چربی اشباع شده و نمک بیشتر که همگی آنها موجب ابتلا به فشار خون بالا می شود، ارتباط دارد.

محققان در این مطالعه 501 دانشجو 18 تا 40 ساله را در سنگاپور مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که 27.4 درصد این جمعیت در مرحله قبل از فشار خون بالا قرار دارند؛ همچنین 38 درصد از این تعداد بیش از 12 وعده غذا در هفته را در خارج از خانه مصرف می کردند.( ایرنا )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها