به همین علت یک کارآفرین اهل کرواسی با استفاده از نرمافزار تشخیص کاراکتر تصمیم به تولید یک برنامه کاربردی گرفته که تلفنهای هوشمند را قادر به حل معادلات ریاضی در چند ثانیه میکند. کافی است کاربران گوشیهای هوشمند، دوربین گوشی خود را در مقابل معادله ریاضی بگیرند تا نرمافزار PhotoMath بقیه کار را انجام دهد. البته مخترع آن متذکر شده که این به آن معنی نیست که برنامه به عنوان ابزاری برای تقلب استفاده شود. دانشآموزان میتوانند درستی نتایج به دست آمده در کتاب تمرین خود را از این طریق بررسی کنند. آنها میتوانند بسرعت نتیجه را با این برنامه محاسبه کرده و ببینند به جواب درست رسیدهاند یا خیر. همچنین آنها میتوانند تمام مراحل حل مساله ریاضی را مشاهده کنند. پس تنها منفعت این برنامه رسیدن به جواب نیست؛ بلکه تمام مراحل حل مساله هم که به رسیدن جواب منجر میشود، مدنظر است.
دمیر سابول، تولیدکننده این نرمافزار میگوید: این برنامه برای اولین بار سه ماه قبل اجرا شد و تاکنون حدود 11 میلیون بار کاربران اینترنتی آن را دانلود کردهاند، اما قطعا هنوز جا برای بهبود این برنامه وجود دارد؛ بویژه درمورد معادلات ریاضی پیچیده و بزرگ. به همین علت او در حال کار روی نسخه به روز شده این برنامه است. سابول میگوید: ما در حال کار روی انتشار نسخه جدید برنامه هستیم.
ابتدا نسخه اندرویدی آن را منتشر خواهیم کرد که بازار بزرگتری را هدف قرار خواهد داد و انتظار داریم مرحله بعدی رشد برنامه باشد. ضمن این که نسخه جدید قادر به حل معادلات ریاضی بسیار پیچیدهتری خواهد بود.
در حالی که تولیدکننده این برنامه مطمئن است این برنامه به خوبی جای خود را در میان دانشآموزان مجهز به گوشیهای اندرویدی ارزان قیمت باز خواهد کرد، اما اساسا این سوال وجود دارد که آیا واقعا دانشآموزان با استفاده از این برنامه و بررسی کردن فرآیند قدم به قدم حل مساله تا رسیدن به جواب، چیزی خواهند آموخت یا خیر؟!
Euronews / مترجم: آتنا حسنآبادی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد