
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳-۴ بار الک کنید.
ماست را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً صاف شود.
تخممرغ و وانیل را جداگانه و بخوبی هم بزنید.
پس از اینها، مایه تخممرغ و ماست را مخلوط کرده، آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
در ظرفی گود مانند شیرجوش، روغن بریزید و از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید، به آن فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، آن را در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود و در نهایت در یک ظرف مناسب بگذارید و شربت را روی آنها بریزید و ۱۵ دقیقه در شهد نگه دارید.
بعد از گذشت این مدت، آنها را با چنگال بیرون بیاورید و در دیس مناسبی بچینید و میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان