از دیدگاه طب سنتی افراد باید بر حسب مزاج خودشان موادغذایی مناسب را مصرف کنند و شناخت مزاج راهی برای افزایش سلامتی و پیشگیری از بیماریهاست.
خواص کدو
-کدو (قرع) انواع مختلفی دارد، بهترین آن سفید تازه شیرین آن است و طبیعت آن سرد وتر بوده روغن و تخم کدو نیز سرد و تر است.
-خنک کننده و مرطوب کننده است و انسداد مجاری را باز میکند.
-مدر و ملین است و برای رفع یرقان و تبهای گرم نافع است.
-برای افراد گرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است اما پخته آن از نظر مواد غذایی ضعیف و سریع الهضم است.
-غذائیت کمی دارد ولی تولید خلط صالح میکند.
در این باره علی اصل متخصص طب سنتی عقیده دارد که رطوبت بدن را زیاد میکند، نرم کننده شکم و ادرارآور است.
- برای گرم مزاجان و جوانان و در مناطق گرم مناسب است.
-موجب نفخ ، سنگینی در معده شده و اشتها را کم می کند.
-مصلح آن پختن آن در روغن و افزودن فلفل و نعناع است.
-روغن کدو مانند روغن بنفشه بوده رطوبت بدن و مغز را زیاد کرده و خواب آور است.
خواص بادنجان
-بادنجان دارای طبیعت گرم و خشک است
-مصرف آن با روغن، نرم کننده شکم است.
-مصرف آن با سرکه، سبب یبوست میشود.
-تولید سودا در بدن را زیاد میکند و موجب بواسیر میشود.
-رنگ چهره را خراب میکند.
-مصلح آن پختن با روغن و گوشت میشود. (تسنیم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد