به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات اولین نشست شورای برنامهریزی ارتباطات و فناوری اطلاعات در حالی برگزار شد که نمایندگان مختلفی از بخشهای اجرایی کشور در آن حضور داشتند و به ارائه دیدگاههای خود برای ارتقای ظرفیتهای این حوزه پرداختند.
تعامل دغدغههای فرهنگی با فناوری باید معقول باشد
ابوالحسن فیروزآبادی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست با بیان اینکه صنعت و ICT شدیدا به هم نزدیک هستند، گفت: نیازمند تعامل معقول و مناسب میان دغدغههای فرهنگی و تربیتی با فناوریهای جدید هستیم و کم کاری و گسستگی در این زمینه مردم را نگران خواهد کرد.
نسخه آخر برنامه ششم توجه بیشتری به علم و فناوری دارد
نادمی معاون دفتر امور زیر بنایی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری نیز گفت: نسخه آخر تدوین برنام ششم تنظیم شده و اشاره به 15 سند بالادستی دارد که به موضوع علم و فناوری توجه بیشتری کرده است.
وی ادامه داد: به غیر از شورای برنامهریزی ICT، وزیر ارتباطات در سه شورای دیگر شورای آموزشی پژوهشی و فناوری خدمات مالی و بازرگانی عضو هستند.
او تصریح کرد: در بخش صنعت اگر در این نشستها پیشنهادی وجود داشته باشد این امکان وجود دارد که به عنوان عضو سایر دستگاههای اجرایی حسب مورد، این نیازها مطرح شود. همچنین شورای تلفیق هم راهحل دیگری برای بیان پیشنهادهاست.
وجوه کاربردی و پشتیبانی ICT باید در برنامه ششم لحاظ شود
سیروس علیدوستی نماینده وزارت علوم بر توجه به محتوای علمی، پژوهشی و فناوری در کنار محتوای عمومی تاکید کرد و گفت: لازم است در تدوین برنامه ششم هم وجه کاربردی و هم پشتیبانی برای ICT در کشور لحاظ شود.
وی بر اهمیت قانون کپیرایت و ساماندهی حقوقی برای توسعه هرگونه محتوا و نرمافزارهای کاربردی تاکید کرد و افزود: سیاستهای اطلاعاتی، آزادی دسترسی به اطلاعات، مالکیت پایاننامههای دانشجویی موضوعاتی است که در مورد آنها ابهامهایی وجود دارد و چون مالکیتش مشخص نیست دسترسی به آنها نیز امکانپذیر نخواهد بود.
سرعت اینترنت هنوز رضایت مردم را حاصل نکرده است
مهدی اخوان بهابادی با بیان اینکه از نظر قانونی تاکنون ردیف بودجه مستقلی برای صنعت ICT در نظر گرفته نشده است، اظهار کرد: شرایط کنونی فرصت مناسبی است برای تهیه پیشنویس قانونی صنعت ICT، زیرا تا زمانیکه اقتصاد ارتباطات و فناوری اطلاعات متمرکز نشود به نتیجه نخواهیم رسید.
معاون رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: در زمینه سرعت اینترنت هنوز احساس رضایت مردم حاصل نشده و اگر مشکل سرعت اینترنت حل شود، بخش خصوصی سیل محتوا و انواع خدمات را ارائه خواهد کرد. (تسنیم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛