طرز تهیه: ابتدا تمام مواد نان رولت شامل آرد، تخممرغ، نمک و شیر یا ماست را با هم در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک مایه صاف و یکدست حاصل شود. ماهیتابه را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک ملاقه بردارید و کف ماهیتابه بریزید.
ماهیتابه را تکان دهید تا مایه نان در تمام سطح آن پخش شود. وقتی یک طرف نان کمی سرخ شد، آن را پشتورو کنید. نانها را بعد از آماده شدن در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس روی هر نان رولت یک قاشق سس مایونز بمالید و ورقههای ژامبون را روی آن بچینید. در نهایت خیارشورهای ورقه شده را روی ژامبونها قرار دهید و جعفری خرد شده روی رولت بپاشید و به آرامی رول کنید. این رولت را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس برش زده و با زیتون تزئین کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد