طرز تهیه: ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
ورقه سرخشده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخشده میریزیم و پنیر میپاشیم. املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رندهشده میریزیم.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب