این هفته به سراغ دسر رفتهایم! پاولوا، کیکی خوشمزه است که هنوز بر سر ریشه تاریخی آن میان دو کشور استرالیا و نیوزلند بحث وجود دارد. این کیک میوهای که با خامه پوشیده شده، به افتخار بالرین روسی، آنا پاولوا، نامگذاری شده است. براساس منابع موجود، در یکی از تورهای این بالرین معروف که در استرالیا و نیوزلند و در دهه 20 میلادی برگزار شده، این کیک تهیه میشود. با این حال ملیت شیرینیپز هنوز در هالهای از ابهام قرار دارد. با وجود آنکه اسناد تاریخی، نیوزلندی بودن خالق این اثر هنری! را تائید میکنند، اما پاولوا نماد ملی هر دو کشور است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم