خوشمزه

از آتن تا نیویورک

همان‌طور که برای هر کشور فهرست گاه کوتاه و گاه بلندی از غذاهای ملی وجود دارد، ممکن است یک شهر به تنهایی برای طبخ یک غذا، شهرت جهانی به‌دست آورد.
کد خبر: ۸۳۲۵۴۴
از آتن تا نیویورک

در ادامه و به نقل از گاردین به تعدادی از این شهرها و غذاهای خوشمزه آنها اشاره می‌شود.رستوران تاکیوپیا در آتن بادمجانی درست می‌کند که حتی وصف آن دهان را به آب می‌اندازد!

در این رستوران ابتدا به مدت شش ساعت به آرامی پخته می‌شود، سپس تعدادی از آنها را در برابر میز شما قرار داده و پوست آنها را می‌کنَند و با دو عدد چاقو گوشت آن را درمی‌آورند.

خامه، فندق، پنیر فتا، لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن، نمک و فلفل به بادمجان اضافه شده و در نهایت در مقابل شما قرار می‌گیرد و این دیگر یک بادمجان ساده نیست!

نیویورک، شهر شلوغ و پررفت و آمد آمریکا به همبرگرهایش معروف است. به اعتقاد برخی، حتی همبرگرهای با کیفیت متوسط این شهر از همبرگرهای انگلیسی بسیار خوشمزه‌تر است!

در همین شهر بزرگ، رستوران جغد کوچک در روستای گرینویچ، یکی از بهترین و لذیذترین چیزبرگرهای بیکن را طبخ می‌کند.

چمدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها