به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نشریه "The Journal of Epidemiology and Community Health " نوشت: 26 پژوهش انجام شده از 150200 نفر در سالهای 2001 تا 2014 نشان می دهد افرادی که ماهی مصرف کرده اند 17 درصد کمتر از افرادی که غذاهای دریایی نمی خورند، در معرض افسردگی قرار گرفته اند.
دانشمندان می گویند ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که بر فعالیت انتقال دهندههای عصبی سرتونین و دوپامین که مسؤول بهبود وضعیت روانی افراد و ایجاد احساس خوب است، تاثیر مثبتی دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد