بر اساس مطالعه جدیدی که در دانشگاه بیرمنگهام صورت گرفته، احتمال از دست دادن دندان در بین مردان سیگاری تا ۳.۶ برابر بیشتر از غیر سیگاری ها است. این رقم برای زنان سیگاری ۲.۵ است.
به گزارش مهر، از دست دادن دندان یک مشکل عمده بهداشت عمومی در سراسر جهان است. در انگلستان، ۱۵درصد از افراد ۶۵-۷۴ سال و بیش از ۳۰ درصد از افراد بالای ۷۵ سال همه دندان های طبیعی خود را از دست داده اند.
محققان معتقدند که سیگار عامل خطر مهمی برای لثه و دندان محسوب می شود. سیگار کشیدن می تواند خونریزی لثه را که ازعلائم مهم ابتلا به پریودنتیت می باشد، پنهان می کند و بنابراین لثه یک فرد سیگاری ممکن است سالم تر از آنچه که واقعا هست به نظر بیاید.
پروفسور دیتریش از دانشگاه بیرمنگهام می گوید:«این واقعا مایه تاسف است که سیگار کشیدن عوارض بیماری های لثه را پنهان می کند و فرد زمانی متوجه مشکل می شود که بیماری تا اعماق لثه نفوذ کرده است. با این حال گفتنی است که ترک سیگار می تواند خطر ابتلا به این بیماری های را بطور قابل توجهی کاهش دهد».
بیماری لثه و متعاقب آن از دست رفتن دندان، ممکن است اولین تاثیر قابل توجه سیگار بر سلامت یک فرد باشد. بنابراین، این عامل می تواند به این افراد انگیزه کافی برای ترک سیگار قبل از اینکه فرد دچار بیماری های ریه و سرطان ریه شود، دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش