رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی:

وضعیت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی فاجعه است

رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات وضعیت سلامت لوازم آرایشی قاچاق را فاجعه خواند و از افزایش قاچاق در این حوزه خبر داد.
کد خبر: ۸۴۵۵۴۳
وضعیت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی فاجعه است

به گزارش جام جم آنلاین ، محمدرضا بوترابی با بیان اینکه مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی در ماه‌های اخیر کاهش داشته است، اظهار کرد: وضعیت فعلی، حال انتظار مردم برای کاهش قیمت‌هاست و هر کس تنها در حد نیاز واقعی خود کالا می‌خرد و به همین دلیل ما در این مدت حدود 20 تا 25 درصد کاهش فروش داشته‌ایم.

وی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کاهش 50 درصدی واردات لوزام آرایشی و بهداشتی در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ادامه داد: تفاوت کاهش 25 درصدی فروش و 50 درصدی واردات رسمی نشان دهنده افزایش میزان قاچاق در این حوزه است و بر اساس مشاهدات عینی خودمان در ماه‌های گذشته کالاهای قاچاق در بازار افزایش زیادی داشته است.

رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات تنها راه کاهش قاچاق را برخورد در سطح عرضه دانست و گفت: اینکه گمرک و سازمان غذا و دارو برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی سخت بگیرند، هیچ مشکلی را حل نمی‌کند، چراکه این نهادها تنها می‌توانند روی واردات رسمی نظارت داشته باشند.

بوترابی افزود: بنابراین سیستم نظارتی کشور باید به سمت محل عرضه این کالاها یعنی در داروخانه‌ها و فروشگاه‌ها رفته و اقدام به جمع‌آوری کالاهای قاچاق و برخورد با فروشندگان و جریمه آن‌ها کنند.

وی با بیان اینکه ما طرح برخورد با قاچاق در سطح عرضه را از پنج تا شش سال گذشته پیشنهاد کرده‌ایم، اظهار کرد: حتی پیشنهاد دادیم که ما از طرف انجمن بازرسانی را برای کنترل سطح عرضه می‌گذاریم و حقوق‌شان را هم خودمان می‌دهیم، چراکه ما خودمان کالاهای اصل و تقلبی را بهتر از سازمان غذا و دارو می‌شناسیم، تنها برای اجرای این کار ضابط قانونی نداریم، اما متاسفانه این موضوع برخی مشکلات قانونی داشت که انجام نشد.

رییس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات در پاسخ به این سوال که چرا سازمان غذا و دارو خودش اقدام به این کار می‌کند، گفت: فعلا که ادعا می‌کنند بودجه برای انجام این کار ندارند، اما مهم این است که حجم عمده‌ای از لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق تقلبی و برای سلامتی مضر است.

بوترابی وضعیت سلامت کالاهای قاچاق در این حوزه را فاجعه خواند و ادامه داد: یکی از دلایلی که قاچاقچیان لوازم آرایشی و بهداشتی به جای ورود رسمی کالا از قاچاق استفاده می‌کنند این است که اگر کالا را به صورت رسمی قاچاق کنند، به دلیل تقلبی بودن و مشکلات سلامت، سازمان غذا و دارو اجازه ورود کالا را به آن‌ها نمی‌دهد، از سوی دیگر فرار از مالیات و تعرفه‌های واردات از دیگر دلایل قاچاق است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها