طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را به قطعههای منظم گلبرش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.
در یک ظرف گود، تخممرغها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلمها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلمها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان