طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را به قطعههای منظم گلبرش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.
در یک ظرف گود، تخممرغها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلمها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلمها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد