به گزارش جام جم نوا ، در تالار وحدت جا برای سوزن انداختن نبود و جایجای آن چهرههای آشنای سینما و تلویزیون به چشم میخورد. همگی جمع شده بودند تا شاهد درخشش قاضیانی باشند که این بار استعدادش را در عرصه آواز به رخ کشیده بود.
گروه ارکستر تازهتأسیس این هنرمند با لباسهای یکدست و هماهنگ بعد از حضور روی سن بر جایگاه خود قرار گرفته و شروع به نواختن موسیقی کردند. این نواختن تا چند دقیقه ادامه داشت و بعد از آن قاضیانی با تشویقهای بیپایان حضار روی سن آمد و استارت اولین اجرایش با قطعه "ساری گلین" همراه شد.
قاضیانی بعد از اتمام این قطعه گفت: از شما سپاسگزارم که به من اعتماد کردید و در اولین تجربه من کنارم بودید. امیدوارم امشب برایتان خاطره شود. امیدوارم با حضور در این اجرا دلهایتان آرام شود و دقایقی از زندگی روزمره فاصله بگیرید. نوازندگانی که کنار من میبینید، محبت زیادی به من داشتند و به من آرامش دادند.
رفیقم کجایی؟
این بانوی هنرمند حتی در معرفی مهمانان ویژه کنسرتش شیوهای مدرن را پیش گرفته بود و نام هرکس را نسبت به عشق و علاقهای که به او داشت صدا میکرد. بهعنوان مثال او بعد از معرفی چند تن از بانوان بازیگر پیش از خواندن نام تینا پاکروان گفت: رفیقم کجایی؟ این جمله با تعجب و البته تشویق مردم داخل سالن همراه شد.
آواز و موسیقی مدرن
تنظیمکنندگی و آهنگسازی قطعات این اجرا بر عهده رضا تاجبخش بود. قاضیانی بارها و بارها در طول اجرای زندهاش از او به خاطر تکنیک کاریاش تشکر کرد. هرکس تاجبخش را بشناسد خوب با امضای کار او آشناست. موسیقی مدرن و تنظیمهای مدرن و بروز تاجبخش همیشه سرآمد قطعات این موزیسین جوان بوده است. در این کنسرت هم بهخوبی این مسئله مشهود بود. یکی از قطعات اجرایی که باز تنظیم شده بود "مرغ سحر" مشهور بود. البته نباید از این مسئله غافل شد که شاید قطعات اینچنینی بهتر است با همان تنظیم قدیمی شنیده یا خوانده شوند. اجرای مجدد و باز تنظیم آثاری اینچنینی که پیش از این توسط اساتید بزرگی چون شجریان خوانده شدهاند، کمی ریسک بهحساب میآید.
رپرتوار ماندگار
بازیگر نقش ناهید مشرقی در فیلم "من مادر هستم" به کارگردانی فریدون جیرانی ضمن تقدیم قطعه "لالایی" به این فیلم گفت: این کنسرت اولین اجرای من بوده و برای همین به اجرای قطعات آشنا و خاطرهانگیز بسنده کردهایم؛ اما قطعاً اجراهای بعدی با قطعات و موسیقیهای جدید همراه خواهد بود.
˝بهار دلنشین˝ هنگامه قاضیانی در تالار وحدت
مدتی پیش هنگامه قاضیانی در صفحه اینستاگرام خود تصاویری در کنار چند نوازنده خانم از جمله یلدا صمدی (نوازنده پیانو) و گلبرگ پرویزی (نوازنده گیتار باس) منتشر کرد اما توضیح زیادی دراینباره ارائه نداد. اما بعد از مدتی این هنرمند، یک گروه موسیقی بانوان را با نام خودش در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت کرد و اینگونه شد که ارکستر خانم بازیگر کلید خورد. همراهی و همدلی قاضیانی با این ارکستر تازه تأسیس کاملاً مشهود بود. او مانند اجرای قطعه "بهار دلنشین" با نگاهی تحسینآمیز به این ارکستر نگاه میکرد. گویی این قطعه را تقدیم به گروهش کرده است.
یادی از فرهاد
قاضیانی در اواسط کنسرت با اشاره فرهاد مهراد خواننده و نوازنده فقید گفت: من چندین سال در آمریکا بودم وقتی به ایران بازگشتم به دیدن استادم برای یادگیری پیانو رفتم. در آنجا برای اولین بار فرهاد را دیدم. قطعات "شب مهتاب" و "بوی عیدی" فرهاد با همخوانی حضار به این خواننده فقید تقدیم شد.
سرزمین مرد سرخپوست
در انتهای برنامه بود که بازیگر فیلم "روزهای زندگی" از رونمایی از اولین کتاب خود خبر داد و گفت: کتاب من با نام "سرزمین مرد سرخپوست" امروز توسط نشر "ثالث" منتشر شد.
قطعات اجرایی
ساری گلین، بهسوی تو، شب مهتاب، اشارات نظر، بوی عیدی، بهار دلنشین، آسمان آبی، گلنار، لالایی، مرغ سحر و... قطعات اجرایی این کنسرت بودند.
اعضای ارکستر
ترانه پوریوسف (فلوت و سرپرست ارکستر)، مژگان ابوالفتحی (کاخن، دایره و پرکاشن)، ندا بهزاد (کاخن، تنبک و پرکاشن)، گلبرگ پرویزی (گیتار باس)، پانیذ شفائی (کلارینت)، غزاله شیرازی (ویلنسل)، یلدا صمدی (پیانو) و آذین ملکزاده (کمانچه) اعضای ارکستر تازهتأسیس این نویسنده و بازیگر را تشکیل میدادند.
مهمانان ویژه
گلاب آدینه، شیرین بینا، فاطمه گودرزی، ژاله صامتی، سهیلا رضوی، ستاره اسکندری، تینا پاکروان، شقایق فراهانی، فریبا کوثری، نیکی مظفری، کمند امیرسلیمانی، نسیم ادبی، رؤیا بختیاری، مرجانه گلچین، سوسن شریعتی، آذر معماریان، مهشید میرمعزی، مرجان شیرمحمدی، نسیم ادبی و... مهمانان ویژه این کنسرت بودند.(هنر آنلاین)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب