به گزارش جام جم آنلاین ، در زمانهای گذشته، این نان یکی از اجزای اصلی آشپزی قبیله تیموتو ـ کوئیکاس بوده که در شمال رشته کوههای آند در ونزوئلا زندگی میکردهاند.
دیگر قبایل این منطقه به طور گستردهای با استفاده از گیاه کاساوا به پخت این غذا میپرداختند.
پس از استعمار این مناطق توسط اسپانیا، آریپا به دیگر بخشهای تحت استعمار اسپانیا نیز راه یافت که امروزه اکوادور، کلمبیا و پاناما را تشکیل دادهاند و امروزه آریپا در آشپزی مردمان کلمبیا، پاناما و پورتوریکو هم جایگاه ویژهای دارد.
این روزها، این نان از خمیر ذرت تهیه شده و به صورت روزانه همراه با مخلفاتی چون پنیر یا آووکادو خورده میشود.
در ونزوئلا مردم این نان را به ابعاد مختلف تقسیم کرده و برای تهیه ساندویچ از آن استفاده میکنند.
ضمیمه چمدان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد