به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم، مرتضی رحمانی موحد - معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در حاشیه بازدید از جشنواره "سفره ایرانی; فرهنگ گردشگری" در رامسر با بیان مطلب فوق افزود: این جشنواره با هدف جریان سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی و ایجاد تغییرات در کیفیت و خدمات رستورانها برگزار میشود.
رحمانی موحد افزود: تعدد و تنوع غذای محلی در جای جای ایران فرصت کم نظیری برای جذب گردشگران است. این غذاها را باید در منوی رستورانها و مراکز پذیرایی جای داد تا زمینه دسترسی فراهم شود.
معاون گردشگری کشور به تنوع غذاهای شمالی که رنگ وبوی طبیعت این خطه را دارد اشاره کرد و گفت: فرهنگ غذا در شمال بسیار غنی است. این داشتههای خوراکی میتواند سهم درامدی از صنعت گردشگری را برای مردمان شمالی افزایش بخشد.
رحمانی موحد اظهار داشت:گردشگری غذا به اقتصاد روستا, دامداری, طیور و شیلات و محصولات کشاورزی صنعت غذایی وابسته است و این بخشها را نیز رونق میبخشد.
به گزارش chtn - با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیتها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و بهکارگیری آن بهعنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور، راهاندازی سلسله جشنوارههای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه کشور در دستور کار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران از 30 تیرماه تا یکم مرداد با حضور استانهای گیلان, قزوین,گلستان و مازندران در تلکابین رامسر در حال برگزاری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: