به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مهر، محققان ژاپنی بعد از ۲۰ سال تحقیق و مطالعه بر روی پیاز سرانجام موفق به تولید نوعی پیاز شده اند که تقریبا به هنگام پوست کندن یا خرد کردن آن، گازی را از خود متصاعد نمیکند تا اشک چشم را جاری کند.
نام این پیاز ضد اشک را «توپ لبخند» گذاشته اند. قرار است از پاییز سال جاری میلادی این محصول جدید در مغازه های سرتاسر ژاپن عرضه شود. قیمت پیاز ضد اشک تقریبا ۲ برابر پیازهای معمولی است.
پیش از این به صورت آزمایشی، در حدود ۵ تن از پیاز ضد اشک در مغازه های شهر «توکیو» ژاپن فروخته شده بود.
به گفته محققان ژاپنی، «گوی لبخند» بوی پیازهای معمولی را ندارد و اگر شخصی آن را به صورت خام استفاده کند، طعم شیرینی شبیه به سیب یا گلابی در آن یافت می شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد