چرا شیرینی باعث شادی می‌شود؟

سوزان باورمن، متخصص تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: ما شیرینی‌ها را دوست داریم، چون آنها ریشه در مناسبت‌های شاد دارند.
کد خبر: ۹۳۰۷۹۸

به گزارش فرارو،‌ او می‌افزاید، «این نوع هوس‌ها ناشی از الگوهایی هستند که مدت‌ها از به وجود آمدن‌شان می‌گذرد، مانند خاطراتی که از زمان بچگی داریم. ما با گرفتن کلوچه ساکت می‌شدیم یا بستنی را به عنوان جایزه دریافت می‌کردیم.»

مزه‌، بافت‌ و رایحه‌ای که این خاطرات مثبت شخصی به ذهن متبادر می‌کنند، همگی می‌توانند کاری کنند که خنده بر لب بیاوریم! این درمان‌های شیرین ـ بخصوص شکلات ـ بهترین محرک‌های شادی هستند.

اما برای جلوگیری از زیاده‌روی در خوردن شیرینی، خوراکی‌های معطر دارای عطر و طعم قوی اما قند کم یا مواد غذایی دارای فیبر یا پروتئین بالا را انتخاب کنید، تا فرآیند هضم‌ تا جایی که ممکن است کند ‌شود. مثلا یک کاسه توت‌فرنگی آغشته با دو تکه شکلات تلخ ذوب شده، یک فنجان ماست کم‌چرب همراه با یک قاشق غذاخوری عسل یا چای دارچین همراه با شیر کم‌چرب را امتحان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها