به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اخبار خودرو ، البته در همه جای جهان از سوپراسپرت ها برای تعقیب مجرمان استفاده نشده و اتومبیل های هاچ بک یا حتی مینی نیز هستند که لباس پلیس بر تن آنها پوشانده شده. در ادامه شما را دعوت میکنیم تا با بهترین و بدترین اتومبیل های پلیس جهان آشنا شوید.
آریل اتم PL
پیشرانه : ۲ لیتری ۴ سیلندر
شتاب صفر تا صد : ۲٫۵ ثانیه
حداکثر سرعت : ۲۵۰ کیلومتر در ساعت
پلیس هایی بریتانیایی که سوار این اتومبیل میشوند باید حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند. چون آریل اتم با بهره گیری از موتور ۲ لیتری ۳۵۰ اسب بخاری ظرف ۲٫۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتر رسیده و هیچ شانسی برای فرار متخلفین باقی نمیگذارد.
کاپارو T1
پیشرانه : ۳٫۵ لیتری V6
شتاب صفر تا صد : ۲٫۵ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۳۰ کیلومتر در ساعت
این اتومبیل موتور وسط و دیفرانسیل عقب توسط پلیس لندن استفاده شده و با سرعت و شتاب بالای خود جلوی هر گریزی را پیش از شروع آن میگیرد. موتور کاپارو توسط تیم مهندسی مک لارن توسعه داده شده است.
فورد F-150
پیشرانه : ۵ لیتری V8
شتاب صفر تا صد : ۶٫۶ ثانیه
حداکثر سرعت : نامشخص
فورد F-150 به عنوان پرفروش ترین پیکاپ آمریکا جزوی از زندگی مردم این کشور شده و توسط نیروهای پلیس نیز استفاده میشود. در این پیکاپ یکی از قدرتمندترین موتورهای این پیکاپ با قدرت ۳۸۵ اسب بخار استفاده شده و اکیدا به شما توصیه میکنیم خودتان را با چنین پلیس قوی هیکلی درگیر نکنید.
مرسدس GLE کوپه
پیشرانه : ۵٫۵ لیتری V8
شتاب صفر تا صد : ۴٫۲ ثانیه
حداکثر سرعت : ۲۵۰ کیلومتر در ساعت
اس یو وی کوپه GLE 63 S یکی از بهترین اتومبیل هایی است که توسط پلیس استرالیا برای کنترل اتوبان های پرسرعت این کشور مورد استفاده قرار میگیرد و قطعا با تجهیز به دو توربوشارژر و قدرت ۵۷۷ اسب بخار به خوبی از پس این ماموریت برخواهد آمد.
پورشه ۹۱۱
پیشرانه : ۳٫۸ لیتری
شتاب صفر تا صد : ۴٫۵ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۰۰ کیلومتر در ساعت
پورشه امسال پنجاهمین سالگرد تولید مدل بی نظیر ۹۱۱ را جشن میگیرد و این درحالی است که این اتومبیل از سال ۲۰۰۵ به خدمت پلیس برلین درآمده است تا با قدرت ۳۷۰ اسب بخار و شتاب و سرعتی مثال زدنی با قانون شکنی در خیابان های این شهر مقابله کند.
مرسدس CLS برابوس راکت
پیشرانه : ۶٫۳ لیتری V12
شتاب صفر تا صد : ۳٫۲ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۶۵ کیلومتر در ساعت
و این هم یکی از بهترین اتومبیل های پلیس جهان. همینکه بگوییم قدرت این اتومبیل ۷۵۰ اسب وحشی بخار است برای نشان دادن قدرت آن کافی است. پلیس آلمان در کنار ناوگان پورشه خود به مرسدس های CLS کاملا تیونینگ شده نیز مجهز است تا هرچیزی که برای مقابله با تبهکاران نیاز است را داشته باشد.
لوتوس اوورا
پیشرانه : ۳٫۵ لیتری V6
شتاب صفر تا صد : ۴٫۴ ثانیه
حداکثر سرعت : ۲۸۶ کیلومتر در ساعت
پلیس ایتالیا با وجود انبوه سوپراسپرت های ساخت این کشور ترجیح داده از یک لوتوس اوورا ۳۴۵ اسبی برای نیروی پلیس بهره ببرد. نقطه قوت این خودرو در هندلینگ فوق العاده آن نهفته و برای نشستن پشت فرمان آن به طی یک دوره آموزشی نیاز است.
آلفارومئو جولیا QV
پیشرانه : ۲٫۹ لیتری V6
شتاب صفر تا صد : ۳٫۹ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۰۵ کیلومتر در ساعت
محصولات آلفارومئو سالیان درازی است که توسط پلیس ایتالیا استفاده میشود اما این یکی با موتور ۵۰۳ اسب بخاری را نباید با بقیه مقایسه کرد. جولیا QV در رم و میلان برای تعقیب و گریز و اسکورت شخصیت ها استفاده میشود.
اسپایکر C8
پیشرانه : ۴٫۲ لیتری V8
شتاب صفر تا صد : ۴٫۵ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۰۰ کیلومتر در ساعت
این سوپراسپرت هلندی با رنگ بندی آبی و قرمز توسط پلیس این کشور مورد استفاده قرار میگیرد. برای نصب آژیرهای نوری یک استند مخصوص درنظر گرفته شده و موتور V8 ساخت آئودی توانی معادل ۴۰۰ اسب بخار برای مقابله با تبهکاران تولید میکند.
لامبورگینی هوراکان LP 610-4
پیشرانه : ۵٫۲ لیتری V10
شتاب صفر تا صد : ۳٫۲ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۲۵ کیلومتر در ساعت
بین ورود هوراکان به بازار و تجهیز پلیس ایتالیا به این سوپراسپرت زمان زیادی طول نکشید. این لامبورگینی کاملا ارتقا یافته با آژیرهای آبی رنگ و موتور V10 که ۶۰۲ اسب بخار قدرت تولید میکند یکی از بزرگترین تهدیدات برای مافیای ایتالیا محسوب میشود.
آستون مارتین One-77
پیشرانه : ۷٫۳ لیتری V12
شتاب صفر تا صد : ۳٫۷ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۵۵ کیلومتر در ساعت
اگر در کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند دوبی رانندگی میکنید از مشاهده آستون مارتین One-77 تعجب نکنید؛ چراکه چند دستگاه از ۷۷ دستگاه تولید شده از این مدل در پلیس دوبی خدمت کرده و با ۷۵۰ اسب بخار قدرت لقب یکی از قدرتمندترین و البته گرانقیمت ترین اتومبیل های پلیس جهان را یدک میکشند.
بنتلی کانتینانتال GT
پیشرانه : ۶ لیتری W12
شتاب صفر تا صد : ۴٫۳ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۱۷ کیلومتر در ساعت
باز هم پلیس دوبی و باز هم یک ابرخودروی انگلیسی این بار از جنس بنتلی. علاقه شیوخ خلیج فارس به اتومبیل های لوکس موجب استفاده آنها در نیروی پلیس نیز شده است. در صورتی که کسی قصد انجام جرمی را در دوبی داشته باشد باید حتما مقابله با بنتلی های ۵۶۷ اسب بخاری را در برنامه خود لحاظ کند.
فراری FF
پیشرانه : ۶٫۲ لیتری V12
شتاب صفر تا صد : ۳٫۷ ثانیه
حداکثر سرعت : ۳۳۴ کیلومتر در ساعت
کاروان سوپراسپرت های پلیس دوبی هنوز تمام نشده و فراری FF را نیز باید به آن اضافه کنید. در کنار لامبورگینی و بنتلی وجود یک فراری با موتور ۶۵۰ اسب بخاری از نوع شوتینگ بریک واقعا کار متخلفین در دوبی را سخت کرده است.
تا اینجا با بهترین اتومبیل های پلیس جهان آشنا شدید اما نیروهای پلیس همیشه بهترین خودروها را در اختیار ندارند و بد نیست با چند نمونه از بدترین اتومبیل های پلیس جهان نیز آشنا شوید.
لادا ریوا
پیشرانه : ۱٫۵ لیتری ۴ سیلندر
شتاب صفر تا صد : ۱۴٫۵ ثانیه
حداکثر سرعت : ۱۵۲ کیلومتر در ساعت
پلیس کوبا با وجود این لاداهای قدیمی روسی کار دشواری برای تعقیب مجرمان در پیش دارند. اتومبیل های لادا ریوا ۸۰ اسب بخاری با آن آژیر بزرگ آبی رنگ روی سقف بیشتر از آنکه مجرمین را به وحشت بیاندازند موجب خنده آنها خواهند شد.
اسمارت فورتو
پیشرانه : ۰٫۹ لیتری ۳ سیلندر
شتاب صفر تا صد : ۱۰٫۴ ثانیه
حداکثر سرعت : ۱۵۴ کیلومتر در ساعت
شاید اسمارت فورتو با موتور ۸۹ اسب بخاری انتخاب خوبی برای رانندگی شهری و خرید روزمره باشد اما معلوم نیست پلیس نیویورک با چه انگیزه ای ۲۵۰ دستگاه از آن را خریداری کرده است. احتمالا با این اتومبیل بتوان مجرمین را هنگامی که پارک کرده اند غافلگیر کرد !
تویوتا پریوس
پیشرانه : ۱٫۸ لیتری ۴ سیلندر
شتاب صفر تا صد : ۱۰٫۱ ثانیه
حداکثر سرعت : ۱۸۰ کیلومتر در ساعت
احتمالا پلیس برلین با خرید تویوتا پریوس های هیبریدی با قدرت ۱۳۴ اسب بخار قصد جبران سوخت مصرف شده توسط پورشهها و مرسدسهای خود را داشته است. این تویوتا ها به طرز دردناکی کند بوده و فقط در ترافیک های سنگین میتوان با آنها به تعقیب مجرمین پرداخت !
منبع : autoexpress
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد