دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مهمترین نکته طبخ این غذا تهیه ادویه تاکوی مکزیکی است. برای تهیه این ادویه این مواد را احتیاج دارید: پودر فلفل قرمز تند: یک قاشق غذاخوری، پودر سیر: نصف قاشق چایخوری، پودر پیاز: یکچهارم قاشق چایخوری، فلفل قرمز: یکچهارم قاشق چایخوری، آویشن خشک: نصف قاشق چایخوری، پاپریکا: نصف قاشق چایخوری، پودر زیره: یک و نیم قاشق چایخوری، نمک: یک قاشق چایخوری و فلفلسیاه ساییده: یک قاشق چایخوری. این مواد را با هم مخلوط کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای درست کردن نان تاکو به این مواد احتیاج دارید:
آرد ذرت: 150گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب: نصف لیوان
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
همه موادتان را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و هم بزنید. آب کمی ولرم باشد بهتر مخلوط میشود و خمیر یکدستتری بدست میآید. خمیر را پس از چند دقیقه ورز دادن در نایلکس قرار دهید و بگذارید یک ساعتی استراحت کند. بعد به اندازه یک نارنگی متوسط از خمیر بردارید و با وردنه صاف و نازک کرده و در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از وسط تا کنید و مواد داخل آن بریزید.
مواد داخل تاکو:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز نگینی خردشده: یک عدد
سیرخردشده: 2 حبه
فلفل سبز خردشده: 2 عدد
کاهوی ریز خردشده: سه قاشقغذاخوری
گوجه فرنگی نگینی خردشده: 2 عدد
پنیرپارمزان رنده شده: 50 گرم
ادویه مخصوص تاکو: به میزان لازم
سس کچاپ تند: به میزان لازم
طرز تهیه تاکو:
پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید تا گوشت تفت بخورد. نمک و فلفل و ادویه تاکو را به آن اضافه کنید و فلفلهای خرد شده را در آن بریزید تا تفت کوچکی بخورد. سیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد داخل نان تاکو را به ترتیب با مخلوط گوشت، پنیر پارمزان، گوجهفرنگی و کاهو پر کنید و روی آن سس تند بزنید.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد