به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین کارگردان فیلم «فروشنده» به جمع بزرگان تاریخ سینما همچون فدریکو فلینی، اینگمار برگمان و ویتوریو دسیکا پیوست و بیش از یک بار برنده جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان شد.
جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را شالیز ترون و شرلی مک لین به انوشه انصاری و فیروز نادری که به نمایندگی از فرهادی در مراسم حاضر شده بودند اهدا کردند.
انصاری بعد از دریافت جایزه متنی را از سوی اصغر فرهادی خواند که بخشی از آن به این شرح است: «غیاب من برای احترام به مردم کشورم و مردم شش کشور دیگری است که قانونی غیرانسانی ورودشان به آمریکا را ممنوع میکند.»
در حالی که سخنان انصاری با تشویق پرشور حضار چند باری قطع شد، او متن ارسالی از فرهادی را چنین ادامه داد: «تقسیم دنیا به دو بخش «ما و دشمنان» ترسی به وجود میآورد که توجیهی نیرنگآمیز برای خشونت و جنگ است. این جنگها سد راه دموکراسی و حقوق بشر در کشورهایی است که خود قربانی خشونت هستند.»
فرهادی که یک بار در سال ۲۰۱۱ با فیلم «جدایی نادر از سیمین» برنده اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان شده بود، این بار به دلیل سیاستهای تبعیضآمیز ترامپ در مراسم اسکار حضور ندارد و به نمایندگی از خود انوشه انصاری و فیروز نادری را به این مراسم فرستاده است.
کارگردان «درباره الی» پس از صدور فرمان اجرایی ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور مسلمان از جمله ایران به آمریکا، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که در اعتراض به این کار در اسکار شرکت نمیکند حتی اگر برای ورود او به آمریکا استثنا قائل شوند.
فیلم «فروشنده» برنده اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان هشتادونهمین دوره اسکار، هفتمین اثر بلند سینمایی اصغر فرهادی است و نخستین بار در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد.
این فیلم با بازی ترانه علیدوستی و شهاب حسینی جوایز بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد جشنواره کن را از آن خود خود کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
اصغر فرهادی با انتخاب نمایندگان خود برای شركت در مراسم اسكار نشاند داد كه شخصی فرهیخته واندیشمند در همه زمینه هاست او آگاهانه دوتن از نامدار ترین ایرانی ها را كه هردو نفرات اول در زمینه فعالیت خود بوده وهستند واین بهترین پاسخ به مرد دیوانه ایست كه ایرانیان را به بهانه مبارزه با تروریسم از ورود به امریكا منع كرده است ایرانیانی كه در بین آنها افرادی چون اضغر فرهادی ، بیژن پاكزاد ،اكتر فیروز نادری .انوشه انصاری،پروفسور رضا ،پروفسور سمیعی وده ها وصدها نخبه ودانشمد نام آور به وفور یافت میشوند كه در طول تاریخ منشا خیر وخدمات بیشمار به بشریت بوده اند وهرگز با تروریسم وآدم كشی میانه ای نداشته اند شعر سعد شاعر نام آور ایران كه بر پیشانی سازمان ملل متحد خودنمایی میكند بهترین گواه این ادعا است تا مایه خجالت وشرمساری كسانی باشد كه ایرانیان را تروریست مینامند وهمچنین كسانی كه با اینگونه افراد هم آوا میشوند
عمر بسیار بباید پدر پیر فلك را كه دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید
یا علی یا مهدی
اللهم عجل لولیك الفرج
خیلی وقت بود اینهمه خوشحال نشده بودم واقعا از شنیدن این خبر خیلی خوشحالم ولی تعجب میكنم از كسانی كه در این صفحه پیام منفی میذارن واقعآ براشون متاسفم
تصویر بسته از شهر؛بدبختی مردم؛ وضعیت بد معیشت؛آپارتمان های كوچك و فرسوده؛شلوغی دادگاه ها؛ عدم صداقت؛ و... ؛ آیا ایران فقط همینهاست!؟ بعضی از غربی ها هم برای مردموشون ایران رو همینطوری توصیف میكنن كه: "عقب مانده ، بی فرهنگ ، نا امن و یه كویر بزرگه!"
باسلام و درود
كسب جایزه اسكار 2017 برای فیلم فروشنده كارگردان برجسته سینمای ایران اقای اصغر فرهادی به ایشان و سینمای ایران تبریك عرض مینمایم.اقای اصغرفرهادی برنده دو جایزه اسكار میباشند.پیشنهاد میكنم فیلم فروشنده را ببینید.
باارزوی توفیق روزافزون
صدراله البرزی
بله؛ فیلم نجات سرباز رایان رو دیدم فیلم جالبیه در ژانر جنگ جهانی كه بعضی از صحنه ها بر اساس واقعیته(نبرد در ساحل)
به نظر من اثرات بد جنگ رو نشون میده؛ البته شاید سیاسی و نژادی هم باشه كه آمریكایی ها رو خوب و آلمان ها رو ضد انسانیت نشون میده؛ سرباز آمریكایی(آپام) از اعدام سرباز اسیر آلمانی جلوگیری میكنه و باعث آزادیش میشه؛ اما همون اسیر آزاد شده در جای دیگه دوباره اسلحه دست گرفته و آدم میكشه. در اواخر فیلم هم "آپام" همون سرباز رو میكشه.
راستی شما و بقیه دوستان در مورد این فیلم(فروشنده) و فیلم معروف "قیصر" بهروز وثوقی چه نظری میدید؟ به نظر شما كدامیك كار درست رو انجام دادن؟
من صرفا قصدم دفاع كردن از شخص اقای فرهادی نیست مقصودم اینه كه ایا وقتی خودمونو توی اینه نگاه میكنیم اگر كثیفی رو صورتمون ببینیم باید بزنیم اینه رو بشكنیم!! اقا بهروز عزیز معضلات اجتماعی با مشكلات خانوادگی فرق میكنه اون عمومیه این خصوصی!! ضمنا مخفی كردن مشكلات تا حالا كجا بدردی خورده و كمكی كرده ..سالها مسوولان معضل ایدز و راههای انتقال اون رو كتمان میكردند ایا مشكل حل شد!!بدتر شد و حالا در تلویزیون سریال درباره اش ساختند!! ارزشهای دینی و سجایای اخلاقی ما با عمل كردن بروز پیدا میكنه نه با حرف زدن و ادعا كردن !! خدا وكیلی ما كه اینهمه ادعا داریم چقدر اهل نماز بموقعیم چقدر اهل مسلمونی واقعی هستیم !!خدا وكیلی جوونهای محل شما وقت اذان همشون صف اول نمازند!! تا مشكلات رو حل نكنیم و همش ادعا كنیم بجایی نمیرسیم ..یا حق