به گزارش جام جم آنلاین از بی بی سی، اما، وقتی که نیروهای امنیتی داشتند محل را میگشتند، یک مار پیتون ۱۸۳ سانتیمتری هم پیدا کردند که همه نشانههای معتاد بودن را نشان میداد. به نظر میرسد که گازها و ذرههای شیمیایی و مواد مخدر از طریق تماس با پوست مار، وارد جریان خون او شده بود.
هفت ماه پس از آن ماجرا، حالا آن مار پرخاشگر با کمک «همسلولیها» در مرکز اصلاحی در سیدنی اعتیادش را ترک کرده و رفتارش هم دوباره عادی شده است.
۱۴ زندانی که بخشی از یک برنامه دولتی ویژه برای محافظت کردن از حیات وحش هستند، مسئولیت بهبود مار پیتون را بر عهده داشتند.
البته این مار تنها حیوانی نیست که در زندان جان مورونی آب خنک میخورد. در این مرکز از ۲۵۰ حیوان - شامل کانگورو، والابی، وامبت و انواع پرندههای محلی - مراقبت میشود.
این برنامه نزدیک به ۲۰ سال قدمت دارد و به گفته مسئولان زندان علاوه بر بهبود دادن حیات وحش، در اصلاح رفتار حیوان هم نقش مهمی دارد.
به گفته ایوان کالدلر، مدیر زندان، فراهم کردن فرصتی برای زندانیها که بتوانند در آن مسئولیت مراقبت از یک حیوان را بر عهده بگیرند، یک نکته بسیار مثبت و موثر در تغییر دادن رفتار آنها است.
اما، مار داستان همچنان بخشی از یک پرونده قانونی است و به همین دلیل هویت و نام او اعلام نشده و باید همچنان مدتی در زندان باقی بماند. قرار است پس از برگزاری جلسههای محاکمه در دادگاه و اختتام یافتن این پرونده، مار هم از زندان آزاد و به محلی جدید منتقل شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: