به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، طالبی میوهای معطر و شیرین است که این روزها مهمان سفرههای شماست. محققان برای انجام یک آزمایش، مقداری از پلاکتهای خون را گرفته با مقدار کمی عصاره یا آب طالبی شیرین مخلوط کردند.
آنها دریافتند در طالبی عاملی وجود دارد که به شدت مانع از انباشته شدن غیرطبیعی پلاکتها میشود و در نتیجه از انعقاد و لخته شدن خون در رگ ها، که عامل حملههای قلبی است، جلوگیری میکند.
آب طالبی منبع مهمی از ویتامینهای A، ویتامین B۶، مواد معدنی، فیبر غذایی و اسید فولیک است.
آب طالبی که مصرف آن در تابستان شایع است، عامل سلامتی بدن در زمینههای تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع مشکلات قلبی و عروقی، جلوگیری از سرطان، درمان بیخوابی، درمان مشکلات قاعدگی، درمان دندان درد، درمان آرتروز و بهبود روند هضم محسوب میشود.
مصرف آب طالبی نه تنها در سلامت کلی بدن نقش دارد، بلکه برای بازسازی پوست خانم ها، جلوگیری از سفید شدن زودرس مو، مبارزه با ریزش مو و جلوگیری از چروکی شدن پوست با گذر زمان نیز مفید است.
طالبی سرشار از ویتامین C و A است که با تحریک گلبولهای سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و باعث ریشه کن کردن عفونت در بدن میشود.
آب طالبی به دلیل دارا بودن پتاسیم، مانع از فشار خون بالا در بدن فرد میشود و به خاطر مقادیر بالایی از ویتامین C از تصلب شرایین و لخته شدن خون در قلب جلوگیری میکند.
این آبمیوه باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد در بدن شده و در نهایت از به وجود آمدن سرطان در بدن جلوگیری میکند.
آب طالبی باعث آب رسانی بیشتر به پوست و در نهایت باعث درخشندگی و نرم شدن پوست میشود، زیرا این آب میوه دارای مقادیر بالایی از ویتامین A است که در بازسازی کلاژنهای پوست و جوان سازی مثمر الثمر است.