به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تلسکوپ کپلر متعلق به ناسا سه سیاره را رصد کرده که دور ستاره ای نزدیک منظومه شمسی مدار می زنند. سیاره های تازه کشف شده دور ستاره ای کوتوله و از نوعK مدار می زنند که «GJ ۹۸۲۷» نام گرفته و در فاصله ۱۰۰ سال نوری با زمین قرار دارد. این سیاره ها جزو «ابرزمین» ها طبقه بندی شده اند.
سیاره های ابر زمین به طور معمول حجمشان بیشتر از کره خاکی اما کمتر از سیاره های یخی منظومه شمسی مانند نپتون و اورانوس هستند.
تلسکوپ کپلر یکی از قدرتمندترین ابزارهای سیاره یابی در جهان به حساب می آید. این دستگاه تاکنون بیش از ۵ هزار سیاره احتمالی را کشف کرده است. همچنین طی ۸ سال گذشته بیش ۲۴۰۰ سیاره اکتشافی آن تایید شده اند.
گروهی از ستاره شناسان بین المللی این کشف را انجام داده اند. در گزارش آنان آمده است: تحلیل های اولیه ما نشان می دهد سیاره های اطراف «GJ۹۸۲۷» کاندیداهای ایده آلی برای مشاهدات جوی هستند.
سیاره های تازه کشف شده که «GJ۹۸۲۷ b، c وd» نام گرفته اند در فاصله کمی از ستاره خود قرار گرفته اند. هربار مدار زدن آنها ۶.۲ روز طول می کشد. حجم اندازه و مسافت آنها از ستاره نشان می دهد هر سه آب و هوایی بسیار گرم(حتی گرمتر از ونوس) دارند.
دانشمندان تخمین می زنند این سیاره ها صخره ای یا گازی باشند. این بدان معناست که درهیچ کدام از آنها حیات وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب