به گزارش جام جم آنلاین، بادمجان به شیوههای مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از خواص درمانی است.
بادمجان معمولاً سیاه است ولی سفید آن هم کشت میشود.
نوع سفید و تخممرغی آن را به صورت زینتی و گلدانی هم پرورش میدهند.
این گیاه خوراکی بومی کشور هند است که از آن برای درمان سرطان استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: