به گزارش جام جم آنلاین، بادمجان به شیوههای مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از خواص درمانی است.
بادمجان معمولاً سیاه است ولی سفید آن هم کشت میشود.
نوع سفید و تخممرغی آن را به صورت زینتی و گلدانی هم پرورش میدهند.
این گیاه خوراکی بومی کشور هند است که از آن برای درمان سرطان استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم