سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مطالعه جدید نشان می دهد در بین بیش از ۲۳۰۰ آمریکایی مبتلا به بیماری کلیوی، آنهایی که بیشترین مصرف نوشیدنی های کافئین دار را داشتند ریسک مرگ زودهنگام شان تا ۲۴ درصد کاهش یافته بود.
میگول بیگوت ویرا، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان لیسبون پرتقال، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد تاثیر حفاظتی مصرف کافئین براساس میزان دوز مصرفی بر تمام علل مرگ و میر در بین بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی وجود دارد.»
وی در ادامه می افزاید: «مطالعه مشاهده ای ما اثبات نمی کند که کافئین موجب کاهش ریسک مرگ می شود، بلکه فقط احتمال وجود چنین تاثیر حفاظتی را نشان می دهد.»
به گفته محققان، هنوز دلایل نقش حفاظتی کافئین و میزان کافئین مصرفی مشخص نیست.
همچنین ویرا تاکید می کند که این یافته ها باید در آزمایش مقایسه ای مصرف کافئین با عدم مصرف کافئین تکرار شود.
در این تحقیق محققان دریافتند افرادی که حداقل میزان مصرف کافئین را داشتند شاهد هیچ نوع کاهشی در ریسک مرگ شان نبودند؛ اما افراد دارای بالاترین میزان مصرف کافئین با کاهش ۲۴ درصدی ریسک مرگ ناشی از بیماری کلیوی روبرو بودند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد